23 ŞÜPHELİ , ÜNYE ADLİYESİNDE YARGILANIYOR

13 Aralık 2022 tarihinde Ordu, Gaziantep, Ankara ve Balıkesir’de eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda suç örgütü üyeleri hakim karşısına çıkarıldı.

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla yürütülen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheli için bugün Ünye Adliyesi’nde yargılama başladı.

Kasten öldürmeye teşebbüs, yağma, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlardan gözaltına alınan ve aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu şüpheliler, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaklaşık 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından titizlikle yürütülen operasyon kapsamında 34 kişi gözaltına alınmıştı.

Ünye ilçesi Fevzi Çakmak, Kaledere, Liseler, Çınarlık, Atatürk, Gölevi, Burunucu ve Çamurlu Mahallelerinde toplam 21 şüpheli gözaltına alındı. Fatsa ve Altınordu ilçeleriyle birlikte diğer illerde yapılan operasyonlar sonucu toplam 34 kişinin 23’ü emniyetteki ifadelerinin ardından Ünye Adliyesi’ne getirildi.

Şüphelilerin Savcılık ifadeleri devam ederken, ifadelerinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılacağı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ünye-Fatsa Karayolunda Kamyon Tıra Çarptı

Altınordu İlçesi’nde Ünye-Fatsa karayolu cezaevi sapağında kereste yüklü bir kamyon, seyir halindeki tıra çarptı. Ünye-Fatsa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir