https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye’de bayrak sergisine yoğun ilgi.

Ünye Yalı Kültür Ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen bayrak sergisine vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.


Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları renkli açılışlarla devam ediyor. Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan bayrak temalı tablo ve ürünler beğeni topladı. 24 Ekim Salı günü saat 10.00’da Ünye Yalı Kültür ve Sanat Merkezinde Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı tarafından açılışı yapılan sergide yaklaşık 15 kursiyerin emekleri sergilendi.
Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Kursiyeri Şenay Ateş, protokole ve misafirlere tablolar hakkında bilgiler vererek, öğrencilerinin emeklerini ve cumhuriyetin 100. Yıl coşkusunu paylaştı.
Etkinlik sonrasında bir açıklama yapan kurs eğitmeni Şenay Ateş, cumhuriyetin 100. Yıl coşkusuna kadın kursiyerlerle birlikte destek verdiklerini ifade ederken, “burada keçe ve iğne işçiliği ile bayrak ve cumhuriyet temalı eserler ortaya çıkardık. Yaklaşık 15 kursiyerim ile birlikte ortaya çıkardığımız bu tablolar, büyük beğeni aldı. Ben başta kursiyerlerim olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU “MÜNAKAŞA DEĞİL MÜNAZARA” YARIŞMASINDA FİNAL 7 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir