https://www.unyegundemhaber.com/
default

AKYAZI SAHİLİNE SICAK DOKUNUŞ

AKYAZI SAHİLİNE SICAK DOKUNUŞ

SAHİLE BAĞLANAN CADDE YOLU SICAK ASFALTLA MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Altınordu ilçesinde geride kalan 4,5 yılda yaklaşık 200 km yolda asfalt ve beton yol çalışması gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akyazı sahiline bağlanan Sabahnur Malatyalıoğlu Caddesi’ni sıcak asfalt ile buluşturdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle sorunlar çözüme kavuşuyor. 2019-2023 yılları arasında Altınordu ilçesinde yaklaşık 200 km’lik yolda sıcak asfalt başta olmak üzere emülsiyon (sathi asfalt) kaplama ve beton yol çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi bir caddeyi daha konfora kavuşturdu.

80 ARAÇLIK PARK YERİ İLE ALTERNATİF OTOPARK

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Akyazı Mahallesi Sabahnur Malatyalıoğlu Caddesi’nde kısa süre önce başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Ekipler, caddeyi kullanan vatandaşlara sıcak asfalt ile birlikte konforlu bir ulaşımın kapılarını aralarken yol ile birlikte yaptıkları 80 araçlık park yeriyle de sürücülere alternatif otopark imkânı sundu.

KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Asfalt çalışmalarının bitirilmesinin ardından sürücülerin yanı sıra yayalar da düşünüldü. Bu kapsamda sıcak asfalt çalışması tamamlanan güzergahta beton kaldırım çalışması başlatıldı. Kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanan çalışma ile yayalara da rahat bir ulaşım sağlanmış olacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

2024’ün İlk 4 Aylık Güvenlik, Asayiş ve Trafik Durumu Değerlendirildi

Vali Muammer Erol, ilimiz genelinde 2024 yılının ilk 4 ayında asayiş, narkotik ve siber suçlar, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir