https://www.unyegundemhaber.com/

ALTINORDU’NUN DOKUZ MAHALLESİNE HİZMET VERECEK

BÜYÜKŞEHİR ALTINORDU’NUN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

ALTINORDU’NUN DOKUZ MAHALLESİNE HİZMET VERECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesine bağlı Kökenli, Uzunisa, Delikkaya grup yolu bağlantısında sıcak asfalt çalışması başlattı. Güzergâh 9 mahalleye direkt veya dolaylı olarak hizmet verecek. Ordu-Ulubey Karayolu ile Ordu-Kabadüz (Çambaşı) Karayoluna da konforlu bir ulaşım bağlantısı sağlayacak.

Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ile buluşuyor. Çalışmalar kapsamında, Altınordu ilçesine bağlı Kökenli, Uzunisa, Delikkaya grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kırık beton ve stabilize halde bulunan yolda, şu ana kadar 340 metrelik kısım sıcak asfalt ile buluştu. Güzergah, Kökenli, Uzunisa, Delikkaya mahallelerinden, Artıklı, Altınyurt, Kovancı, Bayadı, Övündük ve Arpaköy mahallerine bağlantı sağlayacak. Ordu-Ulubey Karayolu ile Ordu Kabadüz (Çambaşı) Karayoluna standardı yüksek bir ulaşım imkânı sunacak.

MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİ

9 mahalleye bağlantı sağlayacak yol çalışmaları bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı. Mahalle sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir