https://www.unyegundemhaber.com/

ASARKAYA, TURİZMİN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Karadeniz’e en yakın mesire alanı olan Asarkaya Kent Ormanı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Doğanın ve güneşin tadını çıkaran vatandaşlar keyifli zaman geçirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım sorunu çözülen, Ünye Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla adeta baştan sona yenilenen Asarkaya Kent Ormanı hafta sonları en çok tercih edilen mesire alanı haline geldi. Binlerce vatandaş aileleriyle birlikte hem piknik yaptı, hem de doyasıya eğlendi.

SEMAVER VE MANGAL SEVENLERİN TERCİHİ KENT ORMANI OLDU

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla piknik alanları, sosyal donatılar, yürüyüş yolları, manyetik kumdan futbol ve voleybol sahaları, semaver hane ve mangal temin alanı olmak üzere baştan aşağı yenilenerek bölgeye yakışır bir tesis haline gelen Asarkaya Kent Ormanı yüzlerce misafirini ağırladı. Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler Asarkaya Kent Ormanı’na akın etti. Mangalda pişen etler, semaverde lezzetle demlenen çaylar Asarkaya’nın oksijen dolu havasıyla birleşince ziyaretçiler unutulmaz bir gün yaşadı. Bölgemizde bir süredir etkili olan yağışlı havanın yerini Pazar günü güneşli havaya bırakması nedeniyle Asarkaya Kent Ormanı’na ilgiyi arttırırken vatandaşlar sosyal aktivitelerle de stres attı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

13.05.2024 NÖBETÇİ ECZANELER

Sarıkaya EczanesiSaraçlı Mahallesi, Orta Saraçlı Caddesi, No:5/A Ünye / Ordu» Sanayi Cami karşısı0 (452) 324-19-00Dokuz Eylül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir