https://www.unyegundemhaber.com/

ATATÜRK ÖLÜMÜNÜN 84. YILINDA TÖRENLERLE ANILDI

ATATÜRK ÖLÜMÜNÜN 84. YILINDA TÖRENLERLE ANILDI

BÜYÜK ÖNDERİN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 84.YILI KAPSAMINDA ORDU’DA ANMA PROGRAMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yıldönümü yurt genelinde olduğu gibi Ordu’da da çeşitli törenlerle anıldı. 

Atatürk anıtına çelenk sunumu ardından saat 09.05’te çalan siren eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okunarak bayraklar yarıya çekildi.

Altınordu ilçesinde düzenlenen törene Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, protokol mensupları, daire müdürleri, askerî erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

“ATATÜRK’ÜN İLKERİNİ VE ÖRNEK ÇALIŞMALARINI HAYIRLA YAD EDİYORUZ”

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Atatürk’ün ilkelerini ve örnek çalışmalarını hayırla yad ettiklerini söyledi.

Başkan Güler sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 84. yılını andık. Her geçen gün yaptığımız çalışmalarla ülkemizi, milletimizi, çağdaş medeniyet yarışında en öne çıkarmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla hem ilkelerini hem çalışmalarını örnek faaliyetlerini hayırla yad ediyoruz. Ruhu şad olsun.”

OKSM’DE ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Atatürk Anıtı’ndaki tören ardından Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programına geçildi. Programda 10 Kasım Atatürk Haftası kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Program Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan anma oratoryosuyla sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

KUPAMIZ SAĞLIK SPONSORUMUZ ÖZEL ÜNYE ÇAKIRTEPE HASTANESİNDE

KUPAMIZ SAĞLIK SPONSORUMUZ ÖZEL ÜNYE ÇAKIRTEPE HASTANESİNDE Kulüp Başkanımız Deniz Benli ve As Başkanımız İbrahim …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir