https://www.unyegundemhaber.com/

BABA OCAĞINA ACI HABER VERİLDİ

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Gökhan Demir’in (34), Ünye’nin İnkur mahallesinde yaşayan ailesine şehadet haberi ulaştı.

Şehidin babası Yaşar, annesi Suriye, kardeşleri ve yakınlarını askeri yetkililer teskin etmeye çalıştı. Seda Demir ile evli olan şehit Gökhan Demir’in, Eylül (7) ve Doruk (5) adında iki çocuğu bulunduğu öğrenildi.

Şehit Demir’in cenazesinin, yarın (12 Haziran) öğle vakti kılınacak namazın ardından İnkur Mahallesi mezarlığında toprağa verileceği belirtildi. Evin 5 kardeşten en küçüğü olduğu öğrenilen şehit’in cezanesi Ünye Cumhuriyet Meydanında yarın saat 2’de kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Şehidin eşinin ve çocuklarının Diyarbakır’da olduğu öğrenildi.

Vali Tuncay Sonel, sosyal medya hesabından, “Pençe-Kilit Harekatında K. Irak’ta alçak bölücü terör örgütlerince yerleştirilen EYP’nin infilak etmesiyle şehit olan Ordu Ünyeli İs.Uzman Çavuş Gökhan Demir evladımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevdiklerine, milletimize sabır ve baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.” paylaşımında bulundu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir