BAŞEKİMDEN VEDA AÇIKLAMASI

Ünye Devlet Hastanesi’nde 2022 yılından bu yana Başhekimlik görevini yürüten ve geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Opr. Dr. Ahmet Ateş, veda mesajı yayınladı.

Ateş mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Yaklaşık olarak iki yıldır yürütmekte olduğum Ünye Devlet Hastanesi Başhekimliği görevimden ayrılmış bulunmaktayım.

Şahsıma tevdi edilen başhekimlik vazifemi ay yıldızlı kutsal bayrağımızın gölgesinde, kanun, tüzük ve yönetmeliklere uygun olarak büyük bir gayret ve özveriyle tamamlamış olmanın huzuru ve gururu içerisindeyim.

Görev yaptığım süre içerisinde Ünyemizin güzel insanlarına hizmet etme fırsatı veren Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin Koca’ya, desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Milletvekillerimize, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Ak Parti Ünye İlçe Başkanına, Ordu İl Sağlık Müdürümüze, çevre ilçelerdeki Hastane Başhekimlerine, 112 çalışanlarına, çok değerli sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve Ünye halkına teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Halkımıza en iyi sağlık hizmetinin sunulmasında, hastanemizin gelişimi ve bu günkü modern duruma gelmesinde benimle birlikte görev yapan birlikte çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğum başhekim yardımcılarına, müdür ve müdür yardımcılarına, doktorlarımıza ve fedakâr sağlık çalışanlarına özellikle teşekkür etmek istiyorum.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev alacak hekim arkadaşıma başarılar diliyorum. Önümüzdeki süreçte kısmet olursa Ünye Devlet Hastanemizde doktor olarak vatandaşlarımıza hizmet etmeyi planlıyorum. Ünye Devlet Hastanesi için her zaman en iyisinin ve en güzelinin olmasını dileğiyle.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

OSKİ BAYRAM TATİLİNDE DE İŞ BAŞINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), abonelerinin mağduriyet yaşamaması için Kurban …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir