https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN COŞKUN KAMPANYA BAŞLATTI

Ordu Tabipler Odası Başkanı Ali Coşkun, ülke genelinde sağlık çalışanlarına yönelik yaşanılan şiddet olaylarına dikkat çekmek için Ordu genelinde vatandaşlarla hekimlerin barışık bir şekilde yaşamaları adına kampanya başlattığını söyledi.

Türkiye genelinde çeşitli hastanelerde yaşanılan sağlık çalışanlarına yönelik şiddete dikkat çekmek için Ordu Tabipler Odası Başkanı Ali Coşkun, Ordu genelinde görev yapan hekimler ile vatandaşların birbirlerine daha çok kenetlenmesi ve sevgi saygı çerçevesinde yaşanılması gerektiğine dikkat çekerek Ordu’dan şiddeti kovalım çağrısında bulundu. Ordu Tabipler Odası Başkanı Ali Coşkun, “Sağlık personellerimize olası bir şiddeti Ordu’dan kovalım ve bu başlattığım kampanyaya hep birlikte sahip çıkalım” diyerek şiddetin çözüm olmayacağını bir kez daha yineledi.

Ülke genelinde yaşanılan sağlık şiddetini Ünye’de veya Ordu’da yaşanmamak adına bir kenara bırakılmasını söyleyen ve şiddeti hep birlikte Ordu’dan kovalım çağrısında bulunan Ordu Tabipler Odası Başkanı Ali Coşkun, “Zaman zaman Ünye’mizde, Ordu’muzda ve ülkemizde hekimlerimize karşı şiddet haberlerini duyuyoruz. Bunlar tabi ki bizleri çok üzüyor. Şunu söylemek istiyorum hekimler bu ülkenin kıymetli evlatlarıdır. Gece gündüz çocuklarından ve ailelerinden ayrı kalmaktadırlar. Pandemide dahi bir gün bile geri adım atmamışlardır. Dolayısıyla minnet borcu olduğumuz hekimlerimize kötü söz bile söylemememiz gerekiyor. Bunun ben özellikle Ordu’da hemşerilerimize söylüyorum. Ordu artık sağlık personeline şiddetle anılmasın. Vatandaş ve hekimlerimiz el ele kucaklaşsın istiyorum. Ben böyle bir kampanya başlatıyorum ve herkesin kucaklaşmasını istiyorum. Hekimler sizlerin evladı ve çocuklarıdır. Onlara sevginizi gösterin. Lütfen değerli Ordu halkımıza sesleniyorum. Sağlık personelimize şiddeti Ordu ilimizden kovalım. Bir daha böyle tatsız anıları Ordumuzda görmeyelim istiyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir