https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER ORDU’NUN YILDIZLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN GÜLER ORDU’NUN YILDIZLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN GÜLER: “BİZİM GURURUMUZSUNUZ, HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 1. Lig’den Süper Lig’e yükselen Ordu Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı oyuncularının başarısını tebrik etmek üzere onlarla bir araya geldi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig’e yükseldi. 1.Lig’in 22. haftasında deplasmanda karşılaştığı Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını yenen Ordu’nun yıldızları Süper Lig’e adını yazdırdı.

Başkan Güler, aldığı bu büyük başarı ile Ordu’ya dönen takımı onurlandırmak üzere düzenlenen bir programla sporcular ve aileleri ile bir araya geldi. Lig boyunca sporcuların mertçe sergilediği mücadeleyi gönülden kutlayan Başkan Güler, daha güzel başarılar için her zaman yanlarında olacaklarını da belirtti.

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

“Bu mutlu günümüzde sizlerle bir aradayız. 1. Lig’den Süper Lige çıkan ekibimizi kutluyorum. Sizin mertliğiniz, erdemli mücadeleniz ve Ordu’ya yakışır efendiliğiniz bizleri çok mutlu ediyor. Bu da bizim gönlümüzdeki ikinci kupanız. Ama en önemli kupa da bu. Sportmenliğinizle de bizlere bir kupa getirdiniz. Sizleri gönülden kutluyorum. Bundan sonraki başarılarınızda daha güzel noktalara gelmenizi temenni ediyorum, bunun için de elimizden gelen gayreti bizler de göstereceğiz. Bizim gururumuzsunuz.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir