https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN GÜLER’İN TURİZME YAPTIĞI YATIRIMLAR SÜRÜYOR

BAŞKAN GÜLER’İN TURİZME YAPTIĞI YATIRIMLAR SÜRÜYOR

TURİZMİN YENİ ADRESİ SICAK ASFALTA KAVUŞTU

ÜNYE’YE TURİZM DOPİNGİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in turizme yaptığı yatırımlar sürüyor. Çalışmalar kapsamında, Karadeniz Bölgesi’nin denize en yakın ormanı olan Ünye ilçesindeki Asarkaya Kent Ormanı yolu asfalt ile buluştu.

Denizi, yeşil doğası ve zengin tarihi dokusuyla Karadeniz’in yükselen yıldızı haline gelen Ordu’da, turizme yapılan yatırımlar devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Bölgesi’nin denize en yakın ormanı olan Ünye ilçesindeki Asarkaya Kent Ormanı yolunda başlayan güzergâh genişletme ve asfalt çalışmalarını tamamladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, toplam uzunluğu 4 km olan güzergahın standartları yüksek konforlu bir yapıya dönüştürüldüğünü söyledi.

4 KM’LİK GÜZERGAH SICAK ASFALT İLE BULUŞTU

Başkan Güler yaptığı açıklamada, “Eğlenmek ve dinlenmek isteyen vatandaşlarımızın tercih ettiği Asarkaya Kent Ormanı yolunun daha önce 3 bin 100 metrelik güzergahını asfalt ile buluşturmuştuk. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonrası geride kalan 900 metrelik mesafeyi de asfalta kavuşturduk. Böylelikle bölgemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Asarkaya Kent Ormanı’na ulaşım daha rahat ve konforlu oldu” dedi.

ORDU’NUN EN ÖNEMLİ TURİZM CAZİBE MERKEZLERİ ARASINDA

Yapılan çalışmalar sonrası bölgeye olan ilginin arttığını ifade eden Başkan Güler, “Asarkaya Kent Ormanı’na bir yandan ulaşımla ilgili yatırımlar yaparken, diğer yandan da elektrik hatlarını yenileyip, içme suyu hatları bağladık. Asarkaya Kent Ormanı, turizm cazibesiyle Ordu’nun en önemli turizm alanlarından birisi. Tamamlanan çalışmalar ilimize ve ilçemize hayırlı olsun.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir