https://www.unyegundemhaber.com/

Başkan Karayiğit; “Aday Değilim”

Bugün gerçekleşecek olağan kongre öncesi “destek gelmezse başkan adayı değilim” diyen Osman Karayiğit, kongreye saatler kala başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Karayigit aday olmayacağını gerekçesi ise yalnız kaldığını ve destek bulamadığını belirtti.

Başkan Karayiğit; “Aday Değilim”

Kayyum aşamasında sahip çıkılan Ünye 1957 Spor, yeniden boşluğa doğru gidiyor. Lig sürecinde herkesin düşmesini beklediği takımı ligde tutan ve 6.sırada ligi tamamlayan Kulüp Başkanı Osman Karayiğit, yarın yapılacak kongrede aday olmayacağını duyurdu.

Kendisine ve yönetimine Ünye kamuoyunda desteğin verilmediğini ve yalnız bırakıldığını ifade eden Başkan Karayiğit, “Ünye ve Ünye Spor aşkımız asla tartışılamaz. Kulübün Ünye’yi en iyi temsil etmesi konusunda mücadele verdik. Ünye 1957 sporun 3. Ligde mücadele etmesi için de girişimlerde bulunduk. Ancak bariz bir durum var o da kulübe maddi anlamda ciddi kulfiyetler biniyor. Bu konuda yalnız bırakıldığımızı görüyoruz. Herkes her platformda Ünye’nin takımına sahip çıktığını söylese de biz bunu göremedik. Sadece lafta. Yalnız bırakıldığımız için ve destek göremediğimiz için, yarın yapılacak olan kongrede aday olmayacağımızı da buradan Ünye kamuoyuna duyurmak istiyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE ENGELSİZ YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye’de bir dizi etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir