https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, “ADIYAMAN İLE GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı katıldığı Ramazan Özel programında deprem bölgesindeki çalışmaları ve Ünye’deki Ramazan hazırlıklarını değerlendirdi. Depremin ilk gününden itibaren Ünye Belediyesi ekiplerinin deprem bölgesinde çalışmalar yürüttüğünü belirten Başkan Tavlı, “Ramazan ayında Adıyaman ilinde kurduğumuz iftar çadırı ile depremzede vatandaşlarımıza sıcak yemek ikramında bulunuyoruz. Çadırın yanına kurduğumuz sahnede ise depremzede yavrularımızın acılarını hafifleterek keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Adıyaman ile Gönül Köprüsü kurduk” dedi.

Ünye Belediyesi Ramazan Özel Canlı Yayın konukları Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş oldu. İftar öncesi Ünye Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan program Taşbaşı Camii İmam Hatibi Ercan Efiloğlu’nun Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Müftü Okuş programda Ramazan ayının faziletlerini ve Ünye’de Camilerde Ramazan programları hakkında bilgi verirken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi’nin Ramazan çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Tavlı, 5 bin kişilik Aşevi’nin kurularak hayata geçmesiyle ilçenin önemli bir ihtiyacının karşılandığını belirterek, Yöresel Ürün Üretim Atölyesi’nin de daha profesyonel olarak ürünlerin üretimine katkı sunacağını söyledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir