https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, ANKARA ZİYARETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN TAVLI, ANKARA ZİYARETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçede devam eden ve yapılacak olan yatırımların takibi için gittiği Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Ankara ziyaretinde başta AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş olmak üzere bir dizi görüşmeler gerçekleştiren Başkan Tavlı, ilçeye dönüşte yaptığı değerlendirmede, “Ünye’miz adına verimli bir Ankara ziyareti gerçekleştirdik.” dedi.

Ünye’de yapılan ve yapılacak olan bir dizi çalışmaların takibini yapmak üzere AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile birlikte Ankara’da bulunan, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçe adına kararlılıkla ve gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, yaptıkları Ankara ziyaretinde Ünye adına olumlu görüşmeler yapıldığını söyledi.

-TBMM Ziyareti-

Ankara’da ilk olarak AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na katıldıklarını ifade eden Başkan Tavlı, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan‘ı partimizin grup toplantısı öncesi Gazi Meclisimizde karşıladık ve dinleme fırsatı bulduk. Yine Gazi Meclisimizde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Fuat Oktay, Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Sn. Numan Kurtulmuş ve AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan ile bir araya geldik.” dedi.

-Kurtulmuş’u ziyaret-

TBMM ziyaretinin ardından AK Parti Genel Merkezinde, Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’la görüştüklerini ifade eden Başkan Tavlı, “Sayın Genel Başkanvekilimiz her zaman olduğu gibi ilçemizin her sorunuyla yakından ilgilenmekte. Kendileriyle Ünye’mizle ilgili birçok konuda istişarelerde bulunduk. Sayın Genel Başkanvekilimiz Ünye’de yapılan ve yapılacak olan her türlü yatırımı yakından takip ettiğini ve destekçisi olduğunu ifade ederek hemşehrilerine selam ve sevgilerini gönderdi. Misafirperverliği ve destekleri için şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Şahin ve Hamarat’ı ziyaret-

Genel Merkez ziyaretleri kapsamında Genel Sekreter Şahin ve Genel Sekreter Yardımcısı Hamarat ile de bir araya geldiklerini belirten Başkan Tavlı, “AK Parti Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Sn. Numan Kurtulmuş’la görüşmemizin ardından, Parti Genel Sekreterimiz Sn. Fatih Şahin ve Genel Sekreter Yardımcımız Sn. Mustafa Hamarat ile bir araya geldik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

-Diyanet İşleri Başkanlığı’nı ziyaret-

Genel Merkez ziyaretlerinin ardından Diyanet İşleri Başkanı, Ordulu hemşehrimiz Prof. Dr. Sn. Ali Erbaş’ı ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Tavlı, Erbaş’ın hemşehrilerine selam ve sevgilerini gönderdiğini ifade etti.

-Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı ziyaret-

Ünye Kalesi ve Kültür Merkezi konusunda Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan’la bir araya geldiklerini belirten Başkan Tavlı, “Sn. Nadir Alparslan’ı ziyaret ederek Ünye Kalemiz ve Kültür Merkezimiz gibi ilçemizde devam eden ve planladığımız birçok proje ve çalışmayla ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” diye konuştu.

-Sağlık Bakanlığı’nda, Doktor eksikliği masaya yatırıldı-

Ankara ziyaretleri kapsamında ilçenin sağlık sorunlarıyla ilgili de temaslarda bulunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Tavlı, “Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sn. Dr. Aziz Alper Biten’i ziyaret ederek ilçemizdeki sağlık yatırımları, devlet hastanemizde belirli branşlarda yaşanan doktor eksikliği, ihtiyaçlar ve planlamalar üzerine toplantı gerçekleştirdik.” dedi.

Başkan Hüseyin Tavlı, Ankara’da son olarak, İLBANK Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret ederek ilçede devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduklarını kaydetti.

-“Ünye’miz adına verimli bir Ankara ziyareti gerçekleştirdik”-

Ankara temaslarının ilçe adına olumlu geçtiğini ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ve iki gün süren temaslarımızda Ünye’miz adına verimli bir Ankara ziyareti gerçekleştirdik. İlçe teşkilatımız, Büyükşehir Belediyemiz ve merkezi hükümetimizle uyum içerisinde çalışmalarımızın meyvelerini bugüne kadar hep gördük. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm siyasi büyüklerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir