https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, “GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

BAŞKAN TAVLI, “GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Asarkaya Kent Ormanı’nda gazilerle bir araya geldiği programda gazilerin ve ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu belirterek, “Bu toprakları bize vatan yapan çok kıymetli şehitlerimizi ve rahmana kavuşan gazilerimize rahmetle anıyorum. Bu topraklar üzerinde birlikte nefes aldığımız gazilerimize eşleriyle, çocuklarıyla ve torunlarıyla birlikte sağlıklı ömür diliyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla geçtiğimiz Mayıs ayında organize edilen Çanakkale gezisine giden Muharip Gaziler memleketlerine dönerken, bu kez Asarkaya Kent Ormanı’nda Başkanı Tavlı’nın misafiri oldular.  

Aileleriyle birlikte Asarkaya Kent Ormanı’nın keyfini çıkaran gaziler, hem piknik programı için hem de Çanakkale gezisi imkânı sunduğu için Başkan Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ettiler.

Başkan Takıcı, “Belediye Başkanımız Gazilerimize Her Zaman Yar Olmuştur”

Ünye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Arif Takıcı yaptığı konuşmada, “bizim milli duygularımıza, maneviyatımıza her zaman katılan ve bizimle olan bizi yalnız bırakmayan bir yüceliğe sahip olan Ünye Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Reyhani’nin de dediği gibi dar günümüzde bize her zaman yar olan değerli başkanımıza her zaman müteşekkiriz. Özellikle Çanakkale’ye bizi göndermekle bizi ihya etmiş, ömrümüz boyunca unutamayacağımız orada yaşadığımız anıların hatıralarımıza var olmasına vesile olmuştur. Bu bakımdan ben hem Çanakkale gezisi hem de piknik organizasyonu için kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah varlığını eksik etmesin, başımızdan eksik etmesin kendisini. Ayrıca sayın ilçe başkanımızla birlikte çok güzel uyum sağlayarak kentimize hizmet etmeye çalışıyorlar. Bunun için de kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Argan, “Belediye Başkanımız Sosyal Belediyeciliğe Her Zaman Önem Veriyor”

Gazilerin gönüllerinde her zaman yerinin ayrı olduğuna dikkat çeken AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “bu vatanı vatan yapan, bu milleti millet yapan, aziz şehitlerimizle birlikte gazilerimizin önemini biliyoruz. Bugün gerçekten rahat bir şekilde geziyor ve hizmet edebiliyor isek bu konuda hepinizin gayreti ve görevinin olduğunun da altını çiziyorum. Özellikle sosyal belediyeciliğe önem veren belediye başkanımıza hazırlanan etkinliğe ev sahipliği nedeniyle de teşekkür ediyorum. Gazilerimize gerek yerel yönetimlerimiz gerekse hükümetimiz hak ettiği değerleri vermenin gayreti içerisinde. Bugün baktığımız ilçemizi çok güzel hizmetlerle donatan belediye başkanımız sosyal belediyecilik konusunda da takdire şayan çalışmalara imza atıyor. Etkinliği düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.    

“Gazilerimizin Taleplerini İmkânlarımız Ölçüsünde Her Zaman Karşılamaya Hazırız”

Gazilerin ve ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmada, “Arif başkanımla geçmişte yaptığımız sohbetimizde gazilerimizin Çanakkale ziyareti yapmak istediğini bize iletmişti. Biz de bu aziz vatan için gazi olmuş ve o unvanla birlikte şeref madalyasıyla birlikte başımızın tacı olmuş siz değerli kıymetlerimizi, büyüklerimizi elimizden gelen imkânlar çerçevesinde oraya göndermek, o manevi atmosferi yaşayarak huzurlu bir şekilde memleketinize dönmenize vesile olmaya çalıştık. Bu ziyaretten memnun olduğunu umuyoruz. Bu toprakları bize vatan yapan çok kıymetli şehitlerimizi ve rahmana kavuşan gazilerimize rahmetle anıyorum. Bu topraklar üzerinde birlikte nefes aldığımız gazilerimize eşleriyle, çocuklarıyla ve torunlarıyla birlikte sağlıklı ömür diliyorum” dedi.

“Allah Bu Memlekette Yaşayıp İhanet İçinde Olanlara Fırsat Vermesin”

Başkan Tavlı ayrıca ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlerin her zaman olacağını ancak, hem Türk Milleti hem de Silahlı Kuvvetlerimizin buna izin vermeyeceğini belirterek, “Bu topraklarda huzur içerisinde birlikte oturabiliyorsak, bir ekmeği paylaşıp yiyebiliyorsak bunu kahraman silahlı kuvvetlerimize borçluyuz. Allah onlardan razı olsun. Allah onların yardımcısı olsun. Onlar olmasa biz burada huzur ve selamet içerisinde bulunamayız. Dün siz kıymetli gazilerimiz vardı, bugün de çocuklarımız bu görevi sürdürüyor. Bu vatanı vatan yapan değerlerle birlikte birliğimiz daim olsun. Çanakkale’de gözümüz kapalı da bulunsak bu vatanın nasıl kazanıldığını, hangi zorluklarla mücadele edildiğini anlayabiliriz. Kale içten yıkılır. Bu nedenle Allah bu memlekette yaşayıp ihanet içinde olanlara fırsat vermesin. Allah memleketimizi her türlü kötülüklerden korusun. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir