https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, “İLİMİZİ EFELER LİGİNDE TEMSİL EDEN AKKUŞ BELEDİYESPORUMUZ MAÇLARINI ÜNYE’DE OYNAYACAK”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Efeler Ligi’nde mücadele eden Akkuş Belediyespor Voleybol takımının ikinci yarı maçlarını Ünye’de oynayacağını açıklayarak kardeş takıma başarılar diledi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, ÜTSO Başkanı İrfan Akar ve ÜTB Başkanı Mustafa Uslu’nun da bulunduğu toplantıda maçların 6 Ocak 2024 Cumartesi günü başlayacağı belirtilirken, tüm sporseverler davet edildi.

İlimizi Efeler Ligi’nde temsil eden Akkuş Belediyespor Voleybol takımı ikinci yarı maçlarını Ünye’de oynayacak. Akkuş’taki spor salonunun tadilatta olması nedeniyle Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, ÜTSO Başkanı İrfan Akar ve ÜTB Başkanı Mustafa Uslu bir araya gelerek yeni yer için istişarede bulundu. Yapılan istişare sonucu Ünye spor salonunda maçların oynanması kararlaştırılırken Başkan Tavlı ve Başkan Demirci düzenlediği basın toplantısıyla birer açıklama yaptı.

Başkan Demirci, “Ünye’yi Her Zaman Evimiz Olarak Görüyoruz”

Ünye ile Akkuş’un her zaman kardeş olduğuna vurgu yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “İlimizi ve bölgemizi süper ligde temsil eden Akkuş Belediyespor’umuz bu yıl Efeler Ligi’nde mücadele ediyor. İlçemizdeki mevcut spor salonu Efeler Ligi ve Avrupa Liglerinde maç oynama standardına uygun olmadığından salonumuzu tadilata aldık. Salonumuzdaki tadilat şu anda devam etmektedir. Salondaki tadilattan dolayı ilk yarı maçlarımızın tamamını takımımız deplasmanda oynadı. Salonun tadilatı tamamlanmadığından dolayı ikinci yarı maçları kendi evimizde yani Ünye’de oynayacağız. 13 haftalık periyotta Akkuş Belediyespor’umuz rakipleri Ünye’de ağırlayacak ve lig mücadelesini sürdürecektir. Ünye; kan bağımız, komşuluk bağımız, ticari bağımız ve siyasi bağımız her şeyi ile iç içe olduğumuz bir ilçemiz. Bu nedenle burada oynayacağımız maçlarımızı kendi evimiz olarak görüyoruz. Bu nedenle bu süreçte desteklerini bizlerden esirgemeyen Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya Ünye Ticaret Borsası Başkanımız Mustafa Uslu’ya, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İrfan Akar’a, Ünye Ramada Otel’e ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tavlı, “Hemşehrilerimizle Birlikte Akkuş Belediyespor’umuzun Yanında Olacağız”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı açıklamada, “Kardeş ilçemiz olarak gördüğümüz Akkuş’umuz ile komşuluk ve akrabalık hukukumuz geçmişten bu yana devam etmektedir. Efeler Ligi’nde mücadele eden Akkuş Belediyespor’umuz ikinci yarı maçlarını Ünye’de oynayacak olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu süreçte hemşehrilerimiz ve sporsever vatandaşlarımız ile birlikte Akkuş Belediyespor’umuza destek olmak adına yanlarında olmayı arzu ediyoruz. Hemşehrilerimin de bu sürece destek vermelerini canı gönülden talep ediyorum. Kıymetli başkanımızın müsabakaların oynanması için Ünye’yi tercih etmesi bizi de gururlandırmıştır. Çünkü bu davranışıyla bizi önemsediğini kardeşlik hukukumuzu da çok daha ileri seviyeye taşıdığını belirtmek istiyorum. Aynı havzanın içerisinde bir olduğumuz Akkuş’umuzun sportif başarılarıyla biz de gurur duyuyoruz. Arzu ettikleri başarıya ulaşmaları için biz de elimizden gelen desteği sağlayacağız” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

2024’ün İlk 4 Aylık Güvenlik, Asayiş ve Trafik Durumu Değerlendirildi

Vali Muammer Erol, ilimiz genelinde 2024 yılının ilk 4 ayında asayiş, narkotik ve siber suçlar, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir