https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKAN TAVLI, “MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE MAHALLELERİMİZE HİZMET SUNUYORUZ” 

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Ünye’de bir dizi ziyaret ve program gerçekleştirildi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Muhtarların önemli görev ve sorumluluk üstlendiğine dikkat çekerek, “muhtarlık demokrasimizin en önemli müessesedir” dedi. 

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. Başkan Tavlı muhtarların günlerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. 

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Jandarma Komutanı Muhammet Ali Gökkan ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan Muhtarlar Günü nedeniyle Ünye Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.  

BAŞKAN TAVLI, “MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE MAHALLELERİMİZE HİZMET SUNUYORUZ” 

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Demokrasinin en temel unsurlarından bir tanesi olan Muhtarlık Müessesesi bizler için de önemli. Mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz muhtarlarımızla mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Muhtarlarımızla birlikte mahallelerimize hizmet sunuyoruz. Hakikaten toplum içerisinde bağımsız bir şekilde bireysel çalışma ile seçime giren ve kazanan muhtarlarımız demokrasinin temel unsurunu oluşturmaktadır. Muhtarlarımızın bu vesile ile 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. 

KAYMAKAM IŞIK, “MUHTARLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN” 

Kaymakam Ayhan Işık ise “Muhtarlarımız vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunan kurumlar arasında adeta köprü vazifesi görüyor. Mahalle ile ilgili sorunu olan veya bir kamu hizmeti görmek isteyen kurumlar-kişiler doğal olarak muhtarlığımızla ilişki içerisinde oluyorlar. Bu vesile ile muhtarlarımızın gününü tebrik ediyorum. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan ziyaretleri nedeniyle Kaymakam Işık, Başkan Tavlı ve beraberindekilere teşekkür etti. 

Muhtarlar günü programı kapsamında ayrıca Ünye’de görev yapan ve görevi başında vefat eden muhtarların kabirleri de ziyaret edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel’in de bulunduğu ziyaretlerde muhtarlar için Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.  

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE ENGELSİZ YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye’de bir dizi etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir