https://www.unyegundemhaber.com/

BAŞKENTTE BASKETBOL ŞÖLENİ FİNAL MAÇLARI İLE TAMAMLANDI

BAŞKENTTE BASKETBOL ŞÖLENİ FİNAL MAÇLARI İLE TAMAMLANDI

KUPA VE MADALYALARI ALAN GENÇLER’DEN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Ankara Başkent Millet Bahçesinde gençler için düzenlenen Tam Bana Göre Festivalinde düzenlenen 3×3 sokak basketbolu final mücadelesi ile sona erdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3×3 sokak basketbolu final mücadelelerine gençler yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 5-9 Ekim tarihlerinde Başkent Millet Bahçesi’nde gençlere yönelik “Tam Bana Göre Festival” etkinliği düzenlendi. Gerçekleştirilen festivale katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi her yıl Ordu’da düzenlediği 3×3 sokak basketbolu heyecanını Ankara’ya taşıdı. 3 gün süren ve yoğun katılımın olduğu turnuva festivalin son günü yapılan final maçları ile sona erdi.

3×3 SOKAK BASKETBOLUNA FİNAL MAÇLARI İLE SONA ERDİ

Ankara Millet Bahçesinde düzenlenen Tam Bana Göre Festivali kapsamında 3×3 sokak basketbolu turnuvası düzenleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği organizasyon ile festivale katılanlardan tam not aldı. 3 gün süren ve kıyasıya mücadelelerin olduğu 3×3 sokak basketbolu son gün düzenlenen final maçları ile sona erdi. 7 Takımın katıldığı turnuvada birinciliği Mamak Belediyesi elde ederken ikinci ise Uşak Belediyesi oldu.

KIYASIYA MÜCADELELER YAŞANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve kıyasıya mücadelelerin yaşandığı 3×3 sokak basketbolu turnuvasında şampiyon olan gençlere ödüllerini Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Üyesi Refik Tuzcuoğlu tarafından verildi. Madalya ve kupalarını alan gençler organizasyon için Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir