https://www.unyegundemhaber.com/

BEKO Ünye Mağazası Görkemli bir Törenle Açıldı

San İnşaat Bünyesinde açılan ve İş İnsanı Nedim Can’ın işletmeciliğini yapacağı Beko Mağazası açılışı gerçekleştirildi.

Ünye Kaledere Mahallesi Çınarlık Caddesi üzerinde bulunan ve bugün gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile faaliyete geçen Beko Mağazası, içerisinde bulunduğu son model kalitedeki ürünler ile vatandaşların tüm beklentilerini karşılıyor.

San İnşaat Bünyesinde İş İnsanı Nedim Can’ın işletmeciliğini yapacağı Beko Mağazası açılış törenine MHP Ordu Milletvekili Adayları Naci Şanlıtürk, Erol Bayram, Doğukan Ak, Alpaslan Türkkan, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ve STK Başkanları katılırken, vatandaşlar da açılışa büyük katılım gösterdi.

İşletme Sahibi Nedim Can’ın oğlu Mehmet Alper Can: “1983 yılından itibaren Türkiye’de 1990’lı yıllardan itibaren ise Avrupa’da faaliyet gösteren Beko Markasının Ünye Bayisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Beko Markasının Ünye’de temsil etmenin kıvancını yaşıyoruz. San İnşaat olarak ilçemizde ve bölgemizde 30 yıldır faaliyet göstermekteyiz. Firmamız bünyesine Beko markasını eklemenin ve sizlerle buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

MHP Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk: “Beko bir Dünya markasıdır ve bu markanın Ünye’de açılması çok önemlidir. Can Ailesi çok kıymetli bir ailemizdir. Ünyemize böyle kıymetli iş yerlerinin açılması ve istihdama destek vermesi çok önemlidir. Allah hayırlı uğurlu etsin.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı: “Can Ailesi Ünyemize, çok değerli bir marka olan Beko markasını kazandırmıştır. Böyle güzel bir mağazanın Ünye’ye hizmet edeceği için mutluyuz. Hemşehrilerimiz bu markayı dışarda değil de Ünye’de bulmuşken, fiyatlarının da cep yakmadan vatandaşlarımıza kazandırılmasını diliyoruz. Can Ailesi’nin sadece para kazanmak değil, Ünye’ye hizmet etmek gayesinde olduklarını da çok iyi biliyorum. Bu mağazanın tüm Ünye’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş tarafından yapılan açılış duasının ardından kurdele kesilerek Beko Mağazası Ünye’de açıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Sel Risklerini Azaltmada Kullanılacak 8 İş Makinesi Dere Islahına Başladı

Ülkemizde sel ve taşkın risklerinin azaltılması amacıyla İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir