https://www.unyegundemhaber.com/

BU YARIŞMADA FİKİRLER YARIŞIYOR

BU YARIŞMADA FİKİRLER YARIŞIYOR

ÖDÜLLÜ MÜNAZARA YARIŞMASINDA SON 16 TURU BAŞLADI

ÖĞRENCİLER: “MÜNAKAŞA DEĞİL MÜNAZARA YAPMAYA GELDİK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde “Münakaşa Değil Münazara” adıyla düzenlenen liseler arası ödüllü münazara yarışmasında son 16 turu başladı. Çeyrek finale kalmak için mücadele eden gençler, belirlenen konularda yaptıkları kapsamlı araştırmalarla fikirlerini savunuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kurum ve kuruluşlarla yaptığı iş birliği çalışmaları ile Ordu’da çeşitli etkinliklerin hayata geçmesine öncülük ediyor. Bu kapsamda Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yapan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin kendine güven duygusunun gelişmesi, kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme, kanıtlar ve bilgiler yoluyla mantık yürüterek fikirlerini savunmalarına katkı da bulunmak amacıyla düzenlediği “Münakaşa Değil Münazara” yarışmasında il finallerinin ilk etabı tamamlandı.

SON 16 TURU KIYASAYA MÜCADELELERE SAHNE OLUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen yarışmanın il etabında 24 takımlı ilk etabın ardından son 16 turuna geçildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda son 16 takım verilen konular üzerine yaptıkları kapsamlı araştırmalarla fikirlerini savunuyor.

Yoğun katılımla gerçekleşen yarışmanın son 16 turunda takım sayısı 8’e düşecek, 9-10 Mayıs tarihlerinde çeyrek final ve sonrasındaki yarı final müsabakalarının ardından büyük final ile yarışma sona erecek.

ÖĞRENCİLER HEM BİREYSEL BAŞARI HEM DE OKULLARINA ÖDÜL KAZANDIRMAK İSTİYOR

Son 16 turunda mücadele eden öğrenciler duygu ve düşüncelerine paylaştı. Yarışmanın çok güzel geçtiğini ifade eden gençler, yarışmanın adını uygun mücadele edildiğini belirttiler. Ödüllü yarışma da dereceye girmek istediklerini dile getiren gençler, bireysel başarılarının yanı sıra okullarına da ödül hediye etme arzusu içinde olduklarını sözlerine eklediler.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL YAĞACAK

Alanında deneyimli uzman jüri üyeleri tarafından yapılacak olan değerlendirmelerin ardından dereceye giren takımlara Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şu ödüller verilecek:

1. olan takım öğrencilerine 6 bin TL para ödülü (her öğrenciye 2 bin TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi

2. olan takım öğrencilerine 4 bin 500 TL para ödülü (her öğrenciye 1.500 TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi

3. olan takım öğrencilerine 3 bin TL para ödülü (her öğrenciye bin TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Başkan Demirci Mazbatasını Aldı 

31 Mart Yerel Seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, mazbatasını …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir