https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR ASFALTTA HIZ KESMİYOR

BÜYÜKŞEHİR ASFALTTA HIZ KESMİYOR

AKKUŞ’UN YEDİ MAHALLESİNE ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği ile sorunlar çözüme kavuşuyor. İl genelindeki asfalt ve beton yol hamlesiyle, kentin kaderini değiştiren Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesinde, uzun yıllardır yol hasreti çeken Gedikli, Ketendere, Çavdar, Çukurköy, Ceyhanlı, Meyveli ve Kulekcili grup yolu emülsiyon asfalta kavuşuyor.

Mahalle ve grup yollarını asfalt ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında ve kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergâhlarda özverili bir çalışma yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt yol konforuna kavuşturuyor. 

EMÜLSİYON ASFALT İLE 7 MAHALLE TOZ VE ÇAMURDAN KURUTULUYOR

Kentin ulaşım ağında bulunan birçok yolda sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi 2022 yılı emülsiyon asfalt çalışması kapsamında Akkuş ilçesinde nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu Gedikli, Ketendere, Çavdar, Çukurköy, Ceyhanlı, Meyveli ve  Kulekcili grup yolunda emülsiyon asfalt çalışması başlattı. Toplam 10 km uzunluğundaki yol ağını kapsayacak çalışmada şuana kadar 2 km’lik bölüm tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri, grup yolunun asfalta kavuşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir