https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan 1023 sokakta çalışma başlatan Büyükşehir ekipleri, altyapısını tamamladıkları güzergahı sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Ordu’da mahalle grup yolları ve imarlı alanlardaki asfalt seferberliği devam ediyor.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan kentte, mahalle ve grup yollarının yanı sıra, imarlı alanlarda da yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesinde, yapılaşmanın yoğun bir şekilde devam ettiği 1023 sokağı sıcak asfalt konforuyla buluşturmak için çalışma başlattı.

Altyapısı tamamlanan güzergahta şu ana kadar 300 metrelik bölüm sıcak asfalta kavuştu. Geride kalan kısımların tamamlanması için çalışmalar sürüyor.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “Burası yapılaşmanın yoğun olduğu bir bölge. Çevrede çok sayıda yeni siteler kuruluyor. Asfalt ile birlikte daha konforlu bir ulaşıma kavuşuyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir