https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

ELEKÇİ HAVZASINDAKİ MAHALLERE HİZMET VERECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliğiyle ilçelerin çehresi değişiyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler liderliğinde devam eden çalışmalar kapsamında, Fatsa ilçesinde, üç mahalleyi birbirine bağlayan grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Güzergâh, üç mahalledeki toplam 850 haneyle birlikte, Elekçi Irmağı havzasındaki12 mahalleye hizmet verecek.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

KARATAŞ, YASSITAŞ VE DUAYERİ MAHALLELERİNE HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesine bağlı Karataş, Yassıtaş ve Duayeri mahallelerine bağlantı sağlayan grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı. Toplam uzunluğu 5 kilometre olan yol, bölge içerisinde yer alan toplamda 850 haneye hizmet verecek. Elekçi Irmağı havzasındaki 12 mahalle, eski Korgan yolu üzerinden, Aybastı karayoluna konforlu bir ulaşım imkanına kavuşmuş olacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

28 İLDE FETÖ OPERASYONU

28 İLDE FETÖ OPERASYONU İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara merkezli Ordu dahil 28 ilde FETÖ’nün …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir