https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİR KORGAN’IN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

BÜYÜKŞEHİR KORGAN’IN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında daha önce beton yol çalışması da yapılan Korgan ilçesine bağlı Sarıaliç Mahallesi’nde Niksar Karayoluna bağlanan güzergah sıcak asfalt ile buluştu.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde de yoğun bir çalışma yürütülüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince sürdürülen çalışmalarla, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşuyor. İlçelerde kurulan şantiyelerle ilin çehresi değişiyor. 

Korgan ilçesinde birçok noktada çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Sarıaliç Mahallesi’ni Niksar Karayoluna bağlayan yolu sıcak asfaltla buluşturdu.

SARIALİÇ MAHALLESİNİ NİKSAR KARAYOLUNA BAĞLIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Korgan ilçesinde ulaşım ve altyapı sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduklarını söyledi. Başkan Güler açıklamasında, “Korgan ilçe merkezinde altyapı ve sıcak asfalt konusunda ciddi çalışmalar yaptık. Kırsal mahallelerimizde de beton yol ve asfalt çalışmalarıyla vatandaşlarımıza konforlu ulaşım ağları oluşturduk. Son olarak Sarıaliç mahallemizi Niksar Karayoluna bağlayan 1.5 kilometre uzunluğundaki güzergahı da sıcak asfalt ile buluşturduk. Korgan ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir