https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİRDEN ÇAMAŞ’A MODERN MEYDAN

BÜYÜKŞEHİRDEN ÇAMAŞ’A MODERN MEYDAN

ÇAMAŞ YENİ MEYDANINA KAVUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çamaş ilçesinde vatandaşların sosyal ve kültürel amaçlarla kullanması için kent meydanı inşa edecek.

Altyapıdan üstyapıya, tarımdan turizme, enerjiden teknolojiye birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. 

Ordu genelinde hayata geçirdiği çağdaş şehirlik çalışmaları ile göz doldurmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de modern görünüm kazandırıyor. 19 ilçeye kent meydanı kazandırarak sosyal yaşam alanları oluşturma çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Çamaş ilçesinde şehrin orta konumunda bulunan alanı kent meydanı olarak inşa ederek halkın kullanımına sunacak.

 MODERN BİR KENT MEYDANI İNŞA EDİLECEK

Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından uygulaması yapılacak olan proje kapsamında alan üzerinde ilk olarak begonit zemin kaplama, beton bordür ve kauçuk zemin kaplama çalışması uygulanacak. Altyapı çalışmalarının ardından alanda çocuk oyun grubu yerleşimi, peyzaj ve aydınlatma çalışması yapılarak oturma bankaları ile Çamaş, modern bir kent meydanına kavuşacak.

DAİRE BAŞKANI GÜNDOĞAR: “PROJE, ÇAMAŞ’IN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA HAREKET KATACAK”

Çamaş’ta hayata geçecek olan meydan projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar, meydanın Çamaş’ın kültür ve sosyal hayatına hareketlilik katacağını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ilçeler için proje ürettiğini vurgulayan Daire Başkanı Gündoğar, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler Bakanımızın talimatlarıyla Çamaş ilçemizin ‘Meydan ve Çevre Düzenlemesi İşi’ Parklar ve Yeşil Alanlar Dairemiz tarafından ihale edilerek ilgili müteahhitte yer teslimi yapıldı. Yüklenici firma yakın zamanda çalışmalara başlayacak. Çamaş ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına hareketlilik katacak olan meydan projesi Çamaşlı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Geldiği günden bugüne gece, gündüz durmadan Ordu ve ilçeleri için proje üreten, çalışan Sayın Bakanımıza bu güzel proje içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir