https://www.unyegundemhaber.com/

BÜYÜKŞEHİRDEN FATSA’YA YENİ YAŞAM ALANI

BÜYÜKŞEHİRDEN FATSA’YA YENİ YAŞAM ALANI

BOLAMAN’DA DENİZ İLE KARANIN BİRLEŞTİĞİ NOKTADA YENİ YAŞAM ALANI PROJESİ BAŞLIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun zengin potansiyele sahip kıyılarında yaptığı düzenlemeler ile bu alanları halkın rahatça faydalanabileceği sosyal alanlara çeviriyor. Hoynat Adası, Yason Burnu ve Ünye Çamlık gibi birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi ise Fatsa’nın Bolaman Mahallesi’nde denizin sıfır noktasında modern bir sosyal alanı Ordu’ya kazandırıyor. 

BAŞKAN GÜLER, ORDU’YU DENİZİ İLE BARIŞIK BİR İL HALİNE GETİRİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ordu ilinde var olan turizm alanlarının daha cazip hale getirilmesi ve turistik cazibeli mesire alanlarının arttırılması amacıyla başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor. Ordu’nun deniz ile barışık bir il olması yolunda kapsamlı çalışmalar yapan Başkan Güler, kıyılardaki sosyal alanların sayısını da artıryor.

ORDU KIYILARI CAZİBESİNE CAZİBE KATIYOR

Başkan Güler’in bu vizyonu doğrultusunda çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların işten arta kalan zamanlarda eğlence ve dinlenme gibi ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni projeler ortaya koyuyor. Bu kapsamda turizm açısından büyük potansiyele sahip olan Ordu kıyılarında çevre düzenlemeleri yapılarak bu alanlara canlılık kazandırılıyor.

FATSA’YA VE ORDU TURİZMİNE YENİ MEKÂN: BOLAMAN PROJESİ

Deniz ve karanın birleşim noktalarında bu zamana kadar birçok düzenleme yapan ve bu çalışmalarla övgü toplayan Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi kıyısında Bolaman Park projesini hayata geçiriyor. Yürüyüş ve bisiklet yollarından spor sahalarına, kafeteryadan fitness alanlarına kadar vatandaşların her alanda keyifli zaman geçirebileceği bu proje, Fatsa’ya ve Ordu turizmine değer katmaya hazırlanıyor.

PROJEDE HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yapılan ‘Bolaman Park’ projesi çok geniş bir alan üzerine uygulanacak. Çalışmaların başlayacağı alanda ekipler, 2500 metrekare yürüyüş yolu, 750 metre bisiklet yolu, toplam 310 metrekare alana sahip 2 adet oyun grubu, standartlara uygun 1 adet çok amaçlı spor sahası, 60 araçlık otopark ve 100 metrekarelik kafeterya çalışmaları gerçekleştirecek. Bu çalışmaların tamamlanmasın ardından ise 2 adet Wc, aydınlatma elemanları, kent mobilyaları, fitness aletleri kurulumu, peyzaj düzenlemeleri, sulama hattı ve çevre aydınlatma çalışmaları ile alan vatandaşların kullanımına sunulacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir