https://www.unyegundemhaber.com/

ÇAYBAŞI VE ÇATALPINAR BELEDİYELERİNDEN ADIYAMAN’A RAMAZAN ÇIKARMASI

ÇAYBAŞI VE ÇATALPINAR BELEDİYELERİNDEN ADIYAMAN’A RAMAZAN ÇIKARMASI

Asrın felaketinin yaşandığı illerden Adıyaman’nın Altınşehir Mahallesinde 1000 depremzedeye ücretsiz iftar ve sahur yemeği verilmek üzere Çaybaşı Belediyesi ve Çatalpınar Belediyesi tarafından çadır kuruldu.

Ramazan ayı boyunca her gün depremzedelere iftar ve sahur yemeği verecek çadırda birlik, beraberlik, paylaşma ve kardeşlik ön plana çıkıyor.

Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz;
“Asrın felaketinin yaşandığı illerimizden bir olan Adıyaman’da, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma ayı olan mübarek Ramazan ayında da çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle sürdürüyoruz.
Çaybaşı ve Çatalpınar Belediyemizle birlikte kurduğumuz gönül soframızda depremzede kardeşlerimizle buluşuyor, onlarla bir ve beraber oluyoruz.
İftar ve sahur yemeklerimizi büyük bir özenle hazırlayıp ikram etmek için hazır hale getiriyoruz. Kardeşlerimiz iftar çadırlarımızda oruçlarını açabildiği gibi, kaplarıyla yemek de alabiliyor. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı ve yapmış olduğumuz ibadetleri kabul etsin. Allah’ın izniyle bu zorlu günleri devlet millet el ele atlatacağız” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ünye Nöbetçi Eczaneler 01.05.2024

Arı Eczanesi Atatürk Mahallesi, Çambaşı Caddesi No:84/A Ünye / Ordu» Aile Sağlığı Merkezi karşısı 0 (452) …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir