https://www.unyegundemhaber.com/

CEMAL ENGİNYURT ÖZÜR DİLEDİ

Demokrat Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Türk milletinden, kamuoyundan ve mesleği ne laikliğiyle yerine getiren basın camiasından özür dilerim” dedi.

Demokrat Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt katıldığı canlı yayında Gazeteci Latif Şimşek ile yaşanan kavga nedeniyle özür diledi. Sosyal medyadan açıklama yapan Enginyurt açıklamasında şöyle dedi;

6 Ağustos 2022 Cumartesi gecesi katıldığım TV 100 programında KPPS sorularının çalınması, son günlerde cemevlerine düzenlenen saldırıların ve Balıklı Rum Hastanesi yangınının 6’lı masaları FETÖ Terör Örgütü tarafından organize edildiği gibi bir ağır tahrik edici, ima ve iftiralara ilaveten son olarak polis ve devlet düşmanı suçlamaları karşısında milletvekili ve taşıdığı siyasi sorumluluğun gereği olarak göstermem gereken dikkat özen ve itinalı davranışta bulundum

Bu itibarla gösterdiğim sert tepkiden dolayı verilen reklam arasında meydana gelen ve hiçbir şekilde onaylamadığım olaylar şahsımı ve Demokrat Parti camiasına ve kamuoyunu rahatsız etmiştir.

Bu vesile ile ifade etmek isterim ki siyasi sıfat ve sorumluluklarımıza denk katılımcıların bulunmadığı TV programlarına katılmam en büyük hatam olmuştur.

Ayrıca kamuoyunda bilgi kirliliği yaratmak için şahsımla illiyet bağı kurdurulmaya çalışılan bu resmi ne gayri resmi bir koruman bulunmamaktadır.

Bu istenmeyen görüntüler sebebiyle Demokrat Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili olarak Türk milletinden, kamuoyundan ve mesleği ne laikliğiyle yerine getiren basın camiasından özür dilerim.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

“Ünye, Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılında Şehitleri Anma Töreniyle Bir Araya Geldi”

Ünye, ulusumuzun tarihi zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi’nin muhteşem kahramanlarını anmak için bir araya geldi. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir