https://www.unyegundemhaber.com/

CHP’Lİ SEYİT TORUN, ÜNYE ESNAFINI DİNLEDİ

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, 31 Mart yerel seçimi çalışmaları kapsamında bugün Ünye’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen CHP Milletvekili Seyit Torun, çözüm önerilerini anlattı.

Milletvekili Torun’a Ünye ziyaretinde Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk, CHP İlçe yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Ziyarette açıklama yapan CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun;

Bugün Belediye başkan adayımızı Cumhur Öztürk’e destek amaçlı Ünye’deyiz. Halkımızın ilgisi çok fazla. İçinde bulunduğumuz durumun herkes farkına varmış. Vatandaş ‘yetti artık, bıçak kemiğe dayandı’ diyor. Esnaf, vatandaş herkes şikayetçi. Emekliler zaten ölüme mahkum edildiler. Bu iktidarın onları nasıl görmezden geldiğinin farkındalar. Yerel seçinde bütün bunlara yeter diyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisinin yönettiği belediyelere bir bakın. Her kuruşun hesabı veriliyor. Şeffaf bir yönetim anlayışı var. Biz halkın parasını yerinde kullanıyoruz, israf etmiyoruz. İnşallah 31 Martta Ünye’de halkı belediyeyi kuracağız ve Ünye’nin hakkını Ünye’ye vermiş olacağız. 31 Mart’ta bu zaferi kutlamak üzere görüşmek dileğiyle.” Dedi.

CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar;“Bugün Ünye Belediye Başkan Adayımız Cumhur Öztürk’ü desteklemek için buradayız. Ünye’de esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşıp onları ziyaret ediyoruz. 31 Mart sonrasında İnşallah sosyal belediyecilik anlayışını Cumhur Hocamıza inşa edeceğiz.” Dedi.

CHP Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk; “Biz hak yemeyeceğiz, hak yedirmeyeceğiz. Şeffaf belediyecilikle ortak akılla belediyecilik nasıl olur göstereceğiz. Adaylığımız açıklandığından beri 17 gündür Ünye’yi ve köyleri sokak sokak geziyoruz. En büyük sermayemiz emeğimizdir. Emeğimizi kimseye yedirmeyeceğiz. Ünye’de 31 Mart gecesi bir değişim yaşanacak. Bu değişimin de tek adresi biziz.” Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜFK’LI KIZLAR SAHNEDE

Ünye Futbol Kulübü bu sezon faaliyete başladığı kadın futbolu kategorisinde müsabakalarda yer almaya başladı. Ordu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir