https://www.unyegundemhaber.com/

CHP’Lİ ZEYDAN KARALAR ÜNYE’DE

CHP’li büyükşehir belediye başkanları tarafından 30 Eylül,  1–2 Ekim tarihleri arasında Ordu’da yapılacak çalıştay toplantısı öncesi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ünye’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, ve CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral ile birlikte vatandaşları gezen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “İktidar Olmayan Partimizde Bir Hikaye Yazıyoruz” diyerek sahada anlatılanların hikayeden olduğunu söyledi.

Gezi sonrası konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, “ İsa Maral, “Bu gün CHP Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ilçemizi ziyaret etti. Yarın yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkanları toplantısı gerçekleşecek. Bu toplantının ilki Ordu’da yapılıyor. Şu anda 11 büyükşehir belediye başkanımız yarından itibaren Büyükşehir Belediye başkanları çalıştayında bulunacaklar. Ben kendilerine ilçemize geldikleri için çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki yarın olacak toplantı çok verimli ve önemli kararların olduğu bir toplantı olacaktır” dedi.

“İktidar Olmayan Partimizde Bir Hikâye Yazıyoruz”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Büyükşehir Belediye Başkanları toplantısını Ordu’da yapılmasını sağlayan Seyit Torun başkanımıza teşekkür ediyorum. Biz çalışıyor ve uzun süredir iktidar olmayan Cumhuriyet Halk Partisine yerelde 11 büyükşehirde ve yüzlerce ilçe belediyesine iktidar yapanlar aslında belediyelerin kazanılmasında adayların tespit edilmesinde emeği geçen Seyit Torun vekilimize teşekkür ediyorum. Biz uzun süredir iktidar olmayan partimizde bir hikâye yazıyoruz. Hikâye anlatmanızı sağlamaya çalışıyoruz. Yani ülkenin ekonomik kaynaklarının çok kötü kullanıldığını ve neredeyse her şeyin batırıldığı bir dönemde, batık gemi nasıl yüzdürülür ve milletin parası nasıl değerlendirilir, çok kötü şartlarda nasıl iyi görevler yapılır, halkın nasıl yanında olunur göstermeye çalıştık. Bunda ise başarılı olduk. Dolayısıyla size sahada anlatacak çok hikâye gibi gelir. Yani kardeşim bu iktidara oy vermeyeceğim ama kime oy vereceğim diyenlere onlarca örnek oluşturuldu” diye konuştu.

Torun: “Onlar Yerelde, Biz Genelde Çalışacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ise, “Daha önce büyükşehir belediye başkanlarımız kendi illerinde bu çalışmaları yaptılar. Projelerini ortaklaştırdılar. Vatandaşlarına hizmeti nasıl daha iyi getirebiliriz diyerek çalışmaları yaptılar. Ve Ordu’muz davetimizi kırmayarak geldiler. Gerçekten şu anda Türkiye’de ekonomik burhanın herkesi etkilediği dönemde belediyelerimiz efsaneler yaratıyor. Hem kaynaklarını çok verimli kullanıyor hem de vatandaşa hesabını kuruşu kuruşuna hesabını veriyor. Uçuk kaçık projelerle değil, vatandaşın gerçek ihtiyacını gidermeye çalışıyor. Tarımda sorun varsa üreticilerimizin çiftçimizin yanında oluyorlar. Ve şu anda üzerimizde olan yükü almaya çalışıyorlar. Biz onlarla gurur duyuyoruz. İnşallah onların çabaları bize genelde yolumuzu açıyorlar. Onlar yerelde biz ise genelde çalışacağız” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir