https://www.unyegundemhaber.com/

DOĞASEVERLER YILIN SON YÜRÜŞÜNÜ ÜNYE’DE YAPTI

Ordu’da doğaseverler yılın son yürüyüşünü  gerçekleştirdi. Ordu Dağcılık İhtisas Kulübü (ODAK) tarafından düzenlenen yürüyüşe Ünye, Fatsa ve Altınordu’dan toplam 66 doğasever katıldı.

2022 yılının son yürüyüşü Ünye’nin Fatih mahallesinde Dağüstü tepesi, Zincirli kaya ve Çağlayan Şelalelerini takip eden rota da düzenlendi.

ODAK Başkanı Yılmaz Seferoğlu yürüyüş hakkında“2022 yılının son doğa yürüyüşü etkinliğinde Altınordu, Ünye ve Fatsa’dan katılan 66 sporcu ile Ünye Fatih Mahallesini ziyaret ettik. Dağüstü tepesi, zincirli kaya, Çağlayan Şelalelerini takip eden doğa yürüyüşümüz 12,5 km sürdü. Fatih Belediye statüsündeyken 2 dönem başkanlık yapan Fatih İlkokulu’nda 1. Sınıf Öğretmeni Mustafa Güneş’e desteklerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi

Ordu Dağcılık İhtisas Kulübü tarafından organize edilen etkinlik öncesi, kulüp yöneticilerine yöre halkından vatandaşlar eşlik ederek güzargah çiziliyor. Daha sonra bu güzergah Türkiye Dağcılık Federasyonu’na gönderilerek rota oluşturuluyor. Gezi günü ile ilgili ise İlçe Kaymakamlığına, Jandarma’ya ve Emniyet Müdürlüğüne bilgi veriliyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir