https://www.unyegundemhaber.com/

EMNİYETTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

02/10/2022 tarihinde Aybastı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (4) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

03/10/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (27) gr. Metamfetamin maddesi ile (7) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

03/10/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince (3) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

29/09/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

03/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

04/09/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (2) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (1) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

05/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (19) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

07/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

07/09/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.

08/09/2022 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

09/10/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜRETİCİ DOSTU BELEDİYE

ÜRETİCİ DOSTU BELEDİYE HAYVANCILIK, BESİCİLİK, SÜT ÜRÜNLERİ, SERACILIK, SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ GİBİ ALANLARDA 5 YILDA YAKLAŞIK …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir