https://www.unyegundemhaber.com/

Fatsa’da Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı!

Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek yurdunda yaşanan gıda zehirlenmesi olayı, öğrenci ve veliler arasında endişe ve dikkatle karşılandı. 21 öğrencinin sahurda tükettikleri kıymalı pideden sonra rahatsızlanmasıyla başlayan bu olay, hızlı bir şekilde müdahale edilerek kontrol altına alındı.

Olayın detaylarına göre, öğrenciler sahur öğününde yedikleri kıymalı pidelerin ardından karın ağrısı ve bulantı gibi belirtiler göstermeye başladılar. Okul yönetimi derhal sağlık ekipleriyle iletişime geçti ve öğrenciler Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucunda öğrencilerin durumunun iyi olduğu belirtildi. Fatsa Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden öğrencilerin sağlık durumlarının stabil olduğu açıklandı.

Hastane yetkilileri, öğrencilerin yaşadığı rahatsızlığın gıda zehirlenmesi olduğunu teşhis etti. Ancak, zehirlenmenin kaynağıyla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Olayın soruşturulması için yetkililer, gıda tedarik zinciri ve hazırlık süreçlerini incelemeye aldı.

Okul yönetimi ise, benzer durumların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını ve hijyen standartlarının gözden geçirileceğini açıkladı. Ayrıca, öğrenci ve velilere yaşanan olayla ilgili sürekli bilgilendirme yapılacağı vurgulandı.

Veliler, yaşanan olayın ardından okul yönetimi ve sağlık ekiplerine teşekkür ederken, benzer durumların önlenmesi için daha fazla önlem alınmasını talep ettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

28 İLDE FETÖ OPERASYONU

28 İLDE FETÖ OPERASYONU İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara merkezli Ordu dahil 28 ilde FETÖ’nün …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir