https://www.unyegundemhaber.com/

GÜZEL İŞLER BAŞARMAK İÇİN GÖREVE HAZIRIZ

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala belediye başkanlarının yanı sıra muhtar adayları da mahallelerinde seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

Seçim çalışmalarına hızla devam eden muhtar adaylarından biri de Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Sende Maral oldu. Seçim çalışmalarına son sürat devam eden Sende Maral, A52 TV’de yer alan “Yunus Zor ile Son Nokta” programına katılarak çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Programa kendini anlatarak başlayan Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Sende Maral daha sonra Atatürk Mahallesi için düşündüğü projeleri açıkladı. Kapı kapı yaptığı ziyaretleri ve çalışmaları da anlatan Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Sende Maral, “güzel işler yapmak için buradayız” diyerek mahalleliden destek istedi.

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Sende Maral konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Ben 1961 Afyon Dinar doğumluyum. 1982 senesinde Çaybaşı’na hemşire olarak tayin oldum. Daha sonra eşim Mehmet Maral ile evlenerek Ünye Devlet Hastanesi’ne tayin oldum. 1984 yılından itibaren Ünye’de yaşıyorum ve artık Ünyeliyim diyorum.

Güzel bir ekip kurduk, güzel işler yapacağız

Kadınlarımızı tarımda, sanayide, hayvancılıkta, ticarette görüyoruz. Gayet de başarılılar. Pazarlarımızda üretenler ve satanların büyük çoğunluğu kadınlardır. Ben bunu Atatürk Mahallemizde de sağlamak istiyorum. Şuanda “muhtarlıklara ne gerek var, biz E-Devlet’ten işlerimizi hallediyoruz.” diye söylemler var. İnsanlara dokunmak gerekiyor. Çok potansiyeli olan ev hanımlarımız var, güzel işler başaracak olanlar var. Ben kadınların mahallemizde hem üretip hem tüketmesini istiyorum. Fırsat verildiğinde herkes güzel şeyler yapabilir. Önemli olan onların yolunu açmaktır. Ünye’de örnek aldığım Seyhan Ablam vardır. Onu yıllardır tanıyoruz ve hizmet aşkını biliyoruz. İnşallah bende Seyhan Abla gibi başarılı ve güzel hizmetlere imza atmak istiyorum. Ekibime ve potansiyelimize güveniyorum. Daha önce de muhtar adayı oldum ancak küçük farkla kaybetmiştim. Şuanda çalışmalarımızı daha iyi yaptık. Güzel bir ekip kurduk. Mahallemizle birlikte İnşallah güzel işler yapacağız.

Mahallemiz İçin Birçok Proje Düşünüyoruz

Muhtarlık dönemimde mahallemize bir fon kurarak üniversite öğrencilerine maddi destek vermek istiyorum. İlkokul çocuklarına ücretsiz bir öğün yemek vermek. Çalışan ailelerin çocuklarına kreş yapmayı düşünüyorum. Bilgi evleri ve kütüphaneler yapmayı istiyorum. Bu çocuklarımız için çok güzel olacaktır. Atatürk Mahallemize bir kapalı pazar yapılabileceğini öğrendim. Oranın bir bölümünü yaşam merkezi yapmayı düşünüyorum. Ziyaretlerimizdeki evlerde birçok engelli vatandaşımız olduğunu gördüm. Onları sosyalleştirmeyi, bir araya getirmeyi istiyorum. Muhtarlığımızın yakın bir yerine hanımlarımızın yaptığı el işlerini pazarlamak istiyorum. Tarım ürünlerini koymak istiyorum. Eğer fırsat bulursam mahallemizde hayvancılık bile yapmayı istiyorum. Çocuklarının okulu için köylerden buraya gelenler var ve keşke olsa da hayvancılık yapsak diyorlar. Tarıma ve hayvancılığa önem vermek istiyorum. Bunlar günümüzde önemli şeylerdir. Sokak köpekleriyle ilgili de barınak yaptırmayı düşünüyorum.

Güzel Hizmetler İçin Göreve Hazırız

Vatandaşlarımız seçim döneminde çalışan ancak seçimden sonra unutulan sözler istemiyorlar. Bana bu sözlerini ilettiler. Ben ise “benden bırakacaksınız, yine mi geldi diyeceksiniz” diyorum. Her eve girilecek, her evin ihtiyacı bilinecektir. Kapının çalınmasına bile mutlu olup sohbet etmek isteyen insanlar var. Ben bu ziyaretlere çok önem vereceğim ve düzenli olarak ekibimizle bu ziyaretlerimizi yaparak mahallelilerimizle sohbetler edeceğiz. Aldığım ilk maaş ile mahallemizin bütün rahmetli olan insanlarına güzel bir mevlit okutmak istiyorum. İhtiyacı olan insanları tek tek evlerinde tespit edeceğim. Ziyaretler bunlar için çok önemlidir. Beni desteklerseniz hep beraber güzel şeyler yapacağız. Kimse bir şey yapmadı demiyorum, biz yapılanların üzerine güzel şeyler yapacağız.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜFK’LI KIZLAR SAHNEDE

Ünye Futbol Kulübü bu sezon faaliyete başladığı kadın futbolu kategorisinde müsabakalarda yer almaya başladı. Ordu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir