https://www.unyegundemhaber.com/

Hilmi Güler’e hakaret Ordululara hakarettir!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e hakaret içeren sözler sarf eden AK Parti MKYK Üyesi Haluk İpek’in aynı zamanda Ordululara hakaret ettiğine işaret eden ÜSTP, İpek’i özür dilemeye çağırdı.
Ünye Sivil Toplum Platformu (ÜSTP)’den Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hakaret eden sözler sarf eden AK Parti MKYK Üyesi Haluk İpek’e tepki…
ÜSTP 2. Dönem Sözcüsü Ali Öztürk, Başkan Güler’in tüm Ordu’yu temsil ettiğine işaret ederek, hakaretin aynı zamanda Ordululara hakaret anlamına geldiğini söyledi.
Ali Öztürk’ün konuyla ilgili açıklaması şöyle;
“Geçtiğimiz gün iftar sonrasında AK Parti MKYK Üyesi Haluk İpek’in mikrofon açıkken yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hakarete varan ifadelerini haberlerde ve yayımlanan videoda hayretle izledik.
Konu her ne kadar parti içinde yaşanan ve partinin yetkili kurullarında ele alınması gereken bir konu gibi gözükse de biz Orduluları da ziyadesiyle ilgilendirmektedir.
Zira yapılan hakaret Orduluların Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçtiği birine yapılmıştır. Bizlerin seçtiği Büyükşehir Belediye Başkanı Orduluları, bizleri temsil etmektedir. Bizleri temsil eden birine yapılan hakaret Ordululara, bizlere yapılan hakarettir.
Haluk İpek’i, bu talihsiz sözlerinden ve hakaret içeren cümlelerinden dolayı şiddetle kınıyor, bir an önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’den ve Ordululardan özür dilemeye davet ediyoruz.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir