https://www.unyegundemhaber.com/

İbrahim Okçu İyi Parti Ünye İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı

İş İnsanı İbrahim Okçu İyi Parti Ünye İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. İsmi İyi Parti İlçe Başkanlığı için geçen İş İnsanı İbrahim Okçu geniş katılımlı bir basın açıklamasıyla parti ilçe binasında adaylığını açıkladı.

İyi Parti İlçe Başkan adayı İbrahim Okçu’nun adaylık açıklaması şöyle;

“Genel Başkanımızın önderliğinde yakılan meşale Allah’ın izniyle bu zamana kadar Ünye’de şerefle taşındı. Bu süreçte bundan sonra biz de varız diyerek birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber olma duygusuyla yola çıktık. Biz önce vatan önce memleketim diyen hukukun üstünlüğüne adaletin birliğine inanan insanlarız.  Soyulan Türkiye’ye velhasıl Türkiye’deki bütün olumsuzluklara karşı durmak için biz buradayız.

Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin hangi şartlarda kurulduğunu ve parlamenter sistemin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da can veren insanların vatan yapma duygusunun ne anlama geldiğini bilen insanlarız. 2. yüzyılın hikâyesini yazmak için demokratik düzende seçimle bu ceberut düzeni yıkmak için birlikte olacağız. Bu mücadelede bizi ayırmak isteyecekler, başaramayacaklar. Biz bir olursak bizi yıkamazlar. Biz en ücra köşedeki insanımızın derdi ile ve hakkı yenilen üniversiteli kardeşimizin derdi ile dertleneceğiz. Talan edilen soyulan Ünye’nin derdi ile dertleneceğiz. Mezbele hale getirilen Kültür Sarayı’nın hesabını soracağız. Bu hesaplarımız tamamen demokratik platformda olacak. Bu şahlanışımızı Ünye’de hep beraber gerçekleştireceğiz.

Biliyorum ki içimizde ilçe Başkanlığı yapacak kalitede yüzlerce arkadaşımız daha var. Berkay kardeşimin yerel seçimde yaptığı mücadelenin ve yönetim kurulunda yaptığı fedakârlıkları bilen bir abisiyim. Biz birlikte olursak neler başaracağımızı gördük. Bu parti vefalı bir partidir. Sayın Feryal Başkanım bu parti sizin  mutlaka değerinizi bilecektir. Başkan adaylığımız hayırlı olsun, yolumuz aydınlık olsun. Birlik olacağız, başaracağız. Burası bu ülkeyi sevenlerin partisi. Ben inanıyorum sizler de inanın, başaracağız.”

Basın açıklamasının ardından İlçe Başkan Adayları İbrahim Okçu ve İrfan Demir poz vererek birliktelik mesajı verdiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir