https://www.unyegundemhaber.com/

İLÇELER AYDINLANIYOR

İLÇELER AYDINLANIYOR

BÜYÜKŞEHİRDEN İLÇELERE MODERN DOKUNUŞ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarıyla ilçelerin çehresi değişiyor. Cadde ve sokakları ışıl ışıl yapmak amacıyla yürütülen çalışmalarda son olarak 10 ilçe daha modern aydınlatmalarla donatılıyor.

Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yürüttüğü yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kent estetiğine de büyük önem veriyor.

10 İLÇEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda birçok ilçede çalışma gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donatıyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı öncülüğünde ilçe belediyelerinin de katkılarıyla Fatsa, Kabadüz, Çatalpınar, Korgan, Çamaş, Akkuş, Çaybaşı, İkizce, Ulubey ve Aybastı ilçelerinde aydınlatma çalışmaları için düğmeye basıldı. İlçelerde belirlen cadde ve sokaklarda hayata geçirilecek aydınlatmalar için alt yapı çalışmalarına başlandı.

Alt yapıda hızlı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, direk kurulumlarını da kısa sürede tamamlayarak modern aydınlatmaları vatandaşın kullanımına sunmayı hedefliyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜFK’LI KIZLAR SAHNEDE

Ünye Futbol Kulübü bu sezon faaliyete başladığı kadın futbolu kategorisinde müsabakalarda yer almaya başladı. Ordu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir