https://www.unyegundemhaber.com/

İyi Parti Ordu İl Başkan Adayı Remzi Aksoy Ünye’de üyeleriyle buluştu

İyi Parti Ordu İl Başkan Adayı Remzi Aksoy Ünye’de kahvaltı programında İYİ parti üyeleriyle bir araya geldi.

Kahvaltı Programında söz alan Remzi Aksoy İYİ Parti için gereken her mücadeleyi vereceğini dile getirirken seçim sürecine hazır olduğunu belirtti.

Gazı Mustafa Kemal Atatürk ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hedefleri için çalışacağını belirten Başkan Adayı Remzi Aksoy Parti başarısının en ön planda olduğunu söyledi.

İl Başkan Adayı Remzi Aksoy Konuşmasında şu demeçlere yer verdi;

“Ben Sizler İçin Varım”

“Öncelikle mesleki tüm bilgi ve tecrübelerimle Partimizin yanında olduğumu dile getirmek istiyorum. Değerli Parti arkadaşlarım ben üyelerimizin hakkını korumak için buradayım. Partimin hakkını korumak için varım. Partimizin Genel Başkanı Meral Akşener’in hakların korumak için varım. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Cumhuriyet İlkelerinin haklarını korumak için buradayım. Ben sizler için varım sizler için buradayım. Kıymetli Dostlarım Partimiz 5 yaşında. Gururla söylemek istiyorum ki kuruluşundan bu yana partimizin ve Sayın Genel Başkanımızın bir neferi olarak çalıştık. Bir gün olsun partim için çalışmaktan vazgeçmedim.”

“Durmadan, Usanmadan Çalışacağım”

“Ben kişisel itibar peşinde koşmadım. Ben sırtımda ki terle kanımla canımla İYİ Partiyleyim. 2018-2019 yerel seçimlerinde Gülyalı da kurucu ilçe başkanı olarak görev yaptım. Bugün 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. Birkaç ay içinde seçim sürecinde alacağız. Geçmişte nasıl çalıştıysam bugün de hem aklen hem de manevi bu seçime hazırım. İYİ Parti bayrağını en önde tutmak için elimden geldiği kadar çalışacağıma burada belirtmek istiyorum. Ben durmadan , usanmadan çalışacağıma Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Sayın Genel Başkanımızın yolundan ayrılmayacağıma söz veriyorum. İl Başkanlığına sizin oylarınızla geldiğimde çalışarak elimden geleni yapacağımı tekrardan söylemek istiyorum. İl Başkanı hedefime ulaşamasam bile Partimizi ve adaylarımızı yalnız bırakmayacağım. Selam Olsun Sultan Alparslan’a , Selam Olsun Fatih Sultan Mehmet’e , Selam Olsun Mustafa Kemal Atatürk’e!”dedi.

Program İYİ Parti Üyelerinin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir