https://www.unyegundemhaber.com/

KABADÜZ’ÜN ÜÇ MAHALLESİNE ASFALT KONFORU

KABADÜZ’ÜN ÜÇ MAHALLESİNE ASFALT KONFORU

ÇAMBAŞI YAYLASI’NA ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI SAĞLIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında, Kabadüz ilçesinin 3 mahallesi daha asfaltla buluşuyor. Toplam uzunluğu 16 km olan Özlükent, Derinçay ve Gümüşdere grup yolu, Çambaşı Yaylası’na da alternatif ulaşım imkanı sağlayacak.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarda, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kabadüz ilçesine bağlı Özlükent, Derinçay ve Gümüşdere grup yolunda emülsiyon asfalt çalışması başlattıklarını söyledi.

TOPLAM UZUNLUĞU 16 KİLOMETRE

Başkan Güler açıklamasında, “Toplam uzunluğu 16 kilometre olan Özlükent, Derinçay ve Gümüşdere grup yolunda asfalt ekiplerimiz yoğun bir mesai sürdürüyor. Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu mahallelerimizi asfalt konforuyla buluşturuyoruz.     Bu yol aynı zamanda Dereyolu olarak bilinen Karadeniz Akdeniz Yolu’ndan bağlanarak, Özlükent ve Derinçay üzerinden Çambaşı Yaylası’na da bağlantı sağlıyor. Kabadüz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir