https://www.unyegundemhaber.com/

KIZILAY’DAN İFTAR PROGRAMI

KIZILAY’DAN İFTAR PROGRAMI

Türk Kızılay Ordu Şubesi ve Ünye Kızılay Şubesi tarafından Saraçlı Mahallesinde ortaklaşa iftar programı düzenlendi.
Ordu Kızılay Başkanı Birnur Fatma Enginyurt ve Ünye Kızılay Şube Başkanı Halit Özdemir önderliğinde Kızılay gönüllüleri ile birlikte Saraçlı mahallesinde dev iftar verildi.

İftar öncesi konuşan Ordu Kızılay Başkanı Birnur Fatma Enginyurt, “Ramazanın artık yarılarına geldik. Tekrardan Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun, Rabbim sağlıkla nice Ramazanları nasip etsin. Ordu Kızılayı olarak tüm ilçelerimize teşkilatlarımızla hizmet vermeye ara vermeden devam ediyoruz. Bugün yine Ünye ilçemizde Saraçlı Mahallesindeyiz. Mahalle muhtarımız, Ünye Şube Başkanımız tüm tüm kurum üyelerimizle birlikte bu akşam da bu mahallede ki vatandaşlarımızla birlikte Ramazan’ın sevincini paylaşmaya geldik. Bu faaliyetlerimize Ordu’nun tüm ilçelerinde geri kalan günlerde devam edeceğiz” dedi.

Ünye Kızılay Şube Başkanı Halit Özdemir ise, “Mübarek bir ayın içerisinden geçiyoruz. Başkanımızla birlikte 2.000 kişilik yemeği Saraçlı Mahallesinin muhtarıyla beraber bu akşam burada mahalle sakinlerine vereceğiz. Bu programlarımız bundan böyle de devam edecek. Ordu Kızılay başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 15 günden bu yana bu arabayla tüm ilçeleri gezerek insanlarımızı yemekle buluşturuyor. Hız kesmeden insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılama, onların ıstıraplarını dindirme noktasında devam edecek ama hepimizin bildiği gibi Ramazan ayı bu yoğunluğun en yüksek noktada yaşanmış olduğu bir mevsim manevi ticaret mevsimi. İnşallah bu mevsimde yapmış olduğumuz bu iyilik ve güzelliklerin karşılığını cenabı Allah tarafından göreceğimizi umut ediyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından iftar programına geçildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir