https://www.unyegundemhaber.com/

MEHMETÇİK PARKI YENİLENİYOR

MEHMETÇİK PARKI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde bulunan Mehmetçik Parkı’nın yenilenmesi amacıyla çalışma başlattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede hayata geçirdiği altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla Ordu’yu bir cazibe merkezi haline getiriyor. Bu kapsamda Altınordu ilçesinde de önemli dokunuşlarla büyük işlere imza atan Büyükşehir Belediyesi, ilçenin merkezinde bulunan, hem çocukların hem de vatandaşların sıklıkla kullandığı Mehmetçik Parkı’nı modern bir görünüme kavuşturuyor.

ÇOCUKLAR İÇİN YENİ OYUN GRUPLARI

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri başlattığı çalışmalarla işlevini yitiren çocuk oyun gruplarını sökerek yerine çocukların beğenisini kazanacak yeni oyun grupları ile değiştiriyor. Ekipler aynı zamanda park içerisinde bulunan ağaçlarda budama çalışması yaparken devrilme tehlikesi sebebiyle can ve mal güvenliğini tehdit eden bir ağacında Orman işletme Müdürlüğünden alınan izinle kesimini gerçekleştirecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından modern şehircilik kimliğine uygun çalışmalarla yenilenecek olan Mehmetçik Parkı en kısa sürede çocukların ve vatandaşların kullanıma yeniden açılacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir