https://www.unyegundemhaber.com/

MELİHŞAH GENÇ İL BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN DELEGELERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Milletvekilliği Adaylığı için istifa eden İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk un yerine İyi Parti İl Başkanlığına adaylığını  koyan  Melikşah Murat Genç il delegeleri ve basın mensupları ile  buluştu.

Ünye’de düzenlenen kahvaltı programında parti politikaları ve hedefleri üzerine fikir alışverişinde bulunan Başkan Adayı Genç, basın mensuplarına ” Neden aday oldum”  Sorusuna açıklık getirdi.

İlçe teşkilatları ve partililerle sahada tanışarak bir araya geldiklerini söyleyen İyi Parti Ordu il Başkan Adayı Melikşah Murat Genç “Hep birlikte Türkiye iyi olacak ” dedi.

Perşembe, Korgan, Çamaş, Kumru, Aybastı ve Kabataş’tan sonra Ünye’de olmaktan da mutlu olduğunu belirten Başkan Adayı Genç, Ünye’den aldığımız enerjiyle” yol haritamız da daha emin adımlarla yürüyoruz” diyerek sözlerine söyle devam etti.

“BİLGİ VE TECRÜBELERİME GÜVENEREK HER ŞEY İYİ OLACAK DİYORUM”

“1977 Ordu merkez doğumluyum. Ordu Anadolu Lisesinde okudum. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği mezunuyum. Ordu ve İstanbul’da yaşadıktan sonra tekrar memleketim olan Ordu’ya dönmek istedim. 5 yıl öncede İyi Partinin İyi Parti Kurucu Üyesi olarak aranıza katılmıştım. İYİ Partiye üye olmanın zor olduğu günlerde kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi olarak başladığım siyasi maceramda 6 Ocak Cuma günü açıklamış olduğum İyi Parti Ordu İl Başkan Adayı olarak karşınızdayım.

Ülkemizi içinde bulunduğu bu zor durumdan kurtulmak için hep birlikte bir yola çıktık. 5 yıldır bu yolun içindeyim. Bilgim ve tecrübem yettiğim kadarıyla ve sizlerin de desteğimle her şey iyi olacak diyorum Bu konuda gençliğime ve dinamik oluşuma çok güveniyorum. Sizlerin de bilgi birikiminize dayanarak doğru başkanı seçeceğinize eminim. Ordu’ya hizmet etme isteğiyle doluyum.

“HEDEFİMİZİ BİRİNCİ PARTİ OLMAK”

İyi Parti olarak il hedefimiz birinci parti olmaktır. Parti olarak çıtayı en yukarda tutuyoruz. Ülkemizin bulunduğu koşulda da halkımız bunun teveccühünü göstermekte. İyi Parti olarak anket sonuçlarından %17 lik gibi rakamlardan bahsediliyor. Bundan sonrada sahalarda daha aktif olacağız En iyisi olacağımıza inancım tamdır. Bu konuda da elimden geleni yapacağıma sizlerin önünde söz veriyorum, taahhüt ediyorum. İyi Parti olarak kişisel çekişmelerden uzak durarak. Partimiz için elimizden geleni yapacağız.”

Yunus Emre çay bahçesinde düzenlenen istişare programı delegelerin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

19 litre kaçak içki ele geçirildi

19 litre kaçak içki ele geçirildi KOM ekipleri tarafından durdurulan araçta 19 litre kaçak içki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir