https://www.unyegundemhaber.com/

Milli Eğitim Bakanı Özer Ünye’li Gençlerle Buluştu

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Ünye Gençlik Buluşmaları, Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili 1. sıra adayı Prof. Dr. Mahmut Özer’in katılımıyla gerçekleşti.

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı tarafından Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Ünye Gençlik Buluşmaları, , Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan,  milletvekili adayları İsa Gül ve Samet Özdemir ile  partililer ve gençlerin katılımıyla başladı.
 

Programda konuşan Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan AK Parti iktidarının gençler için yaptığı projelerle ilgili açıklamalarda bulunup 14 Mayıs seçimler için AK Parti’ye destek istediler. 

Türkiye’nin eğitim alanındaki yatırımları ve projeleri ile ilgil açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Mahmut Özer, “İnşallah sayın Cumhurbaşkanımızın çerçevesini çizdiği Türkiye yüzyılında Türkiye emin adımlarla sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde onunla yol yürüyerek yoldaş olarak bu yola emin adımlarla devam edecektir. Ben inanıyorum ki Ordu kardeşlerimizde, Ünyeli kardeşlerimizde bu hikayenin çok daha gür sesle sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dillendirilmesine onay verecektir ve destek olacaktır. Nasıl Bakanlıkta gece gündüz çalıştıysak bu  ülkenin her noktasına eğitimle ilgili, kalitesini artırmayla ilgili her türlü desteği verdiysek şimdi de sizlerin adayı olarak Ordu’muzu çok daha güçlü noktalara getirmek için ama mümkünse verilen tüm sözlerin 14 Mayıs seçimlerinden önce gerçekleştirecek şekilde yol yürümeye devam edeceğiz.  ” dedi. 

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

KARTEGDER, BAŞKANLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

KARTEGDER, BAŞKANLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU Ünye Belediye Başkanı Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Alparslan, (KARTEGDER) …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir