https://www.unyegundemhaber.com/

NARKOTİK OPERASYON’UNDA 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 20 operasyon sonucunda 5 kişi tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 23-29 Ekim tarihleri arasında 20 operasyon yapıldı. Operasyonlar sonucunda 23 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Valilikten gelen bildiriye göre; 23 Ekim 2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 8 gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

23 Ekim 2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 3 gr. Metamfetamin maddesi ile 41 gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapıldı.

23 Ekim 2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gr. Metamfetamin maddesi ile 2 gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

24 Ekim 2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

23 Ekim 2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahsa ait ikamette arama yapılmış, hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmaktan ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

pıldı.

25 Ekim 2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan 1 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gr. Metamfetamin maddesi ile 35 gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı dolayı adli işlem yapılmıştır.

25 Ekim 2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan 1 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gr. Metamfetamin maddesi ile 35 gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı dolayı adli işlem yapıldı.

25 Ekim 2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan 2 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 5 adet Sentetik Ecza, 1 gr. Sentetik Kannabinoid, maddesi 2 gr. Metamfetamin maddesi ve 1 gr. Esrar maddesi ile 1 adet hassas terazi ele geçirilmiş olup; gözaltına alının 2 şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE ENGELSİZ YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye’de bir dizi etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir