https://www.unyegundemhaber.com/

ÖMER YILDIRIM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ÖMER YILDIRIM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ünye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Sekreteri ve AK Parti Ünye Belediye Meclis Üyesi Ercan Yıldırım’ın babası Ömer Yıldırım, bugün vefatının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Hızarbaşı Kumarlı Mahallesi’nden merhum Yusuf Yıldırım’ın oğlu olan ve Ünye toplumunda sevilen bir isim olan Ömer Yıldırım, yaklaşık bir hafta önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış, ancak evinde vefat etmişti. Cenazesi, 29 Nisan Pazartesi günü evinin önünde helallik alındıktan sonra Ünye Büyük Cami’ye getirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hızarbaşı Kumarlı Mahallesi’nde toprağa verildi.

Cenazeye Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alpaslan, parti üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ile çok sayıda kişi katıldı. Ömer Yıldırım’ın vefatı Ünye’de derin üzüntü yarattı, ancak onun hatıraları ve katkıları toplumda daima yaşayacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE TARİHİNE SAMSUN’DA IŞIK TUTTULAR

Samsun Ordulular Derneği tarafından düzenlenen panelde Ünye ve tarihi konuşuldu. Geniş katılımlı programa konuşmacı olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir