https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU GÜNLERİ’NDE ÜNYE STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

13-16 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Ordu Günleri sona erdi. 4 gün boyunca binlerce kişi Ordu’nun ilçelerinin bulunduğu stantları gezerek Ordu’yu daha yakından tanıma fırsatı buldu. Ordu Günleri’nde Ünye standı da ziyaretçi akınına uğradı.

Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF)’nun her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği, ilçe belediyelerinin katılım sağladığı Ordu Günleri’nin 11.’si 13-16 Ekim tarihleri arasında İstanbul Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda yapıldı.

Ünye Belediyesi tarafından hazırlanan Ünye standı alanda en göz dolduran stantlar arasında yer alırken gurbetteki Ünyeliler başta olmak üzere İstanbul’da yaşayan vatandaşlar standa akın etti.

Yöresel Lezzetler Beğeniye Sunuldu

Yöresel ürünlerin tanınması ve tanıtılmasına büyük önem veren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla Ünye standında yöresel ürünlerin tanıtımı yapıldı. Su böreği, fındıklı baklava, izabella üzüm suyu, Cennet Hurması Pekmezi ve fındık Ordu Günleri’ne katılan vatandaşlara ikram edildi. Ünye’nin yöresel ürünleri vatandaşlardan tam not aldı.

Ünye Manyetik Kumu’na Yoğun İlgi 

Ünye standında bu yıl Ünye’nin manyetik kumu da tanıtıldı. Jeofizik Mühendisi Orhan Yiğit’in el emeği kolye, bileklik ve tesbihler vatandaşların beğenisine sunulurken Orhan Yiğit katılanlara Ünye Manyetik Kumunun özelliklerini anlattı.

Ordu Günleri’ne Üst Düzey Katılım

İstanbul’da düzenlenen Ordu Günleri’ne siyaset ve iş dünyasından üst düzeyde katılım da oldu. Başta AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş olmak üzere Milletvekilleri, Siyasi parti genel merkez temsilcileri, Belediye Başkanları, İl yöneticileri, iş insanları, STK temsilcileri ve çok sayıda kişi Ordu’yu yakından tanıma fırsatı buldu.

Başkan Tavlı Ünye’yi Anlattı

Ordu Günleri boyunca Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile birlikte Ünye’nin tarihi, doğal ve turistik güzelliklerini katılanlara anlattı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı katıldığı canlı yayınlar, televizyon programları ve söyleşilerde Ünye’yi tanıttı. Ünye’nin yöresel ürünlerini de desteklediklerini belirten Başkan Tavlı, Ordu Günleri’ne katılımın beklentilerin üstünde olduğunu belirtti. Başkan Tavlı Ünye’nin geçilecek yer olmadığına işaret ederek “vatandaşlarımız Ünye’yi mutlaka görmeliler. Karadeniz sahilinde bulunan ilçeler arasında en güzel kentin Ünye olduğunu söyleyebilirim. Bunu Ünye’ye günübirlik gelerek tatilini uzatan vatandaşlarımız da ifade ediyor. Bu nedenle Ünye’yi gezmek, görmek isteyen vatandaşlarımız bir günlük program değil, birkaç günü kapsayacak program yapmalıdır” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir