ORDU İTFAİYESİ, HALKA AÇIK İLK YARDIM EĞİTİMLERİ DÜZENLİYOR

ORDU İTFAİYESİ, HALKA AÇIK İLK YARDIM EĞİTİMLERİ DÜZENLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, vatandaşların günlük hayatta karşılaştığı acil durumlarda ilk yardımı yapabilmesi ve müdahale edebilmesi amacıyla eğitim programları düzenliyor.

Altınordu Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’nda açılan stantta gerçekleştirilen İlk Yardım Farkındalık Eğitimine ilgi duyan çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. Eğitime katılanlara ilk yardım konularında yapılacak müdahale çeşitleri uzman eğitmenler eşliğinde teorik ve uygulamalı gösterildi.

İkinci eğitim 27 Mayıs Pazartesi günü yine Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’nda uygulanacak.

“HERKESİN BU EĞİTİMİ ALMASI LAZIM”

Eğitime katılan vatandaş ve öğrenciler böyle bir eğitimin düzenlenmesinden oldukça memnun olduklarını söylediler. Günlük hayatta karşılaşılan acil durumlara müdahale edebilecek ilk yardım konularında herkesin bilinçlenmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, “Düzenlenen eğitim çok iyi oldu. Herkesin başına gelebilir bir durum. İlk yardıma her an ihtiyaç duyabiliriz. Herkesin bu eğitimi alması lazım. Bu eğitimle belki de bir can kurtarmış oluruz. Ordu Büyükşehir Belediyesinin bu konuda insanları bilinçlendirmesi çok güzel. Ordu Büyükşehir Belediyemize ve itfaiye ekibimize çok teşekkür ederiz.” diye konuştular.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

OSKİ BAYRAM TATİLİNDE DE İŞ BAŞINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), abonelerinin mağduriyet yaşamaması için Kurban …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir