https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

ORDU’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR’DE DURMAK YOK

ALTINORDU’NUN MAHALLELERİNE SICAK ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliğiyle ilçelerin çehresi değişiyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Altınordu ilçesinin 4 mahallesine hizmet verecek olan güzergah sıcak asfaltla buluşuyor.

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesine bağlı Uzunmusa mahalle yolunda sıcak asfalt çalışması başlattıklarını söyledi.

DÖRT MAHALLEYE HİZMET VERECEK

Başkan Güler açıklamasında, “Daha önce bir bölümünü asfaltla buluşturduğumuz 1700 metre uzunluğundaki Altınordu ilçesine bağlı Uzunmusa yolunda sıcak asfalt çalışmalarını tekrar başlattık. Bu yol aynı zamanda, Kurtulmuş, Kısacık, Mübarek mahallelerine de hizmet verecek. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “4 mahalleye hizmet verecek olan yolumuz sıcak asfalta kavuşuyor. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR İLE İLÇELERİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

BÜYÜKŞEHİR İLE İLÇELERİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ BÜYÜKŞEHİRDEN 13 İLÇEYE MODERN AYDINLATMA Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir