https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

23/08/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulmak istenip kaçan bir aracın yakalanması sonucu araçta ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada (428) gr. Metamfetamin, (84) gr. Skunk, (3) gr. Esrar maddesi  ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama suçundan dolayı adli işlem yapılmış olup; şüpheli şahıslardan (1) i adli mercilerce tutuklanmış diğer şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

23/08/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

25/08/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir ikamette yapılan aramada (7) kök Kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ve 2313 SKM suçundan ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

27/08/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (2) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir