https://www.unyegundemhaber.com/

OSKİ’DEN ÖNEMLİ HAMLE

OSKİ’DEN ÖNEMLİ HAMLE

GÜNDE 65 BİN KİŞİNİN SU İHTİYACI KARŞILAYACAK 41 ADET İÇME SUYU DEPOSU HİZMETE GİRDİ.

GENEL MÜDÜR MURAT US, “19 İLÇEMİZDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ”

Ordu Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (OSKİ), vatandaşları kesintisiz içme suyuna kavuşturmak için çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Güler’in talimatları ile başlayan çalışmalarda aradan geçen 3 yılda 19 ilçeye toplam 41 adet yeni içme suyu deposu kazandırıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile il genelinde sıkı bir alt yapı çalışması yürüten OSKİ Genel Müdürlüğü hem ilçe merkezlerinde hem de kırsal mahallelerde içme suyu faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. İçme suyu sıkıntısını en aza indirmek için yoğun mesai yürüten OSKİ, aradan geçen 3 yılda kapasitesi 6 bin 250 metreküplük 41 adet içme suyunu hizmete sundu. Son teknoloji kullanılarak yapılan içme suyu depoları SCADA sistemi sayesinde merkezden takip ediliyor.

“65 BİN KİŞİNİN GÜNLÜK İHTİYACINI KARŞILIYOR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra çalışmalara hız verdiklerini belirten Genel Müdür Murat Us, 41 adet deponun 65 bin kişinin günlük ihtiyacını karşıladığını söyledi.

İlçelerde depo sayısını artırmak için çalışma içerisinde olduklarını belirten Genel Müdür Murat Us, açıklamalarına şöyle devam etti:

“19 ilçesi ve 772 mahallesi ile kocaman bir kent olan ilimizde içme suyu sıkıntısını en aza indirmek adına önemli yatırımlara imza attık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra vermiş olduğu talimat ile ilçelerimizde başlattığımız çalışmalar neticesinde 41 adet depoyu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 65 bin kişinin bir günlük su ihtiyacını karşılayacak olan bu yeni depolarımız şuan aktif olarak çalışıyor. Bunun haricinde ilçelerimizde yeni içme suyu depolarımızın yapım çalışmaları devam ediyor. Son teknoloji kullanılarak yapılan bu depolarımız da diğerleri gibi SCADA sistemi sayesinde merkezden takip ediliyor. Yapılan ve bundan sonra yapılacak tüm yatırımlarımızın ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir